FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze ProComfort pad

Produkt-ID: 17625

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze ProComfort pad
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze ProComfort pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne paden vil forme seg etter hestens rygg og gi støtte og komfort der det behøves.


Når du trenger ekstra støtte under salen og bedre beskyttelse til hestens ryggrad, trenger du ikke lete lengre enn etter denne støtdempende paden. ProComfort pad er laget av Memory Foam, et plastikkmateriale som former seg sakte til formen av salen og hesten. Dette materialet sikrer at paden ligger godt på plass og fordeler vekten av salen og rytteren jevnt over hestens rygg. Den er dekket med myk, avtagbar teddy fleece for ekstra komfort og enkel rengjøring.


Egenskaper:


 • Memory Foam pad fyller plassen mellom salen og hestens ryggrad
 • Korrigerer balanse og posisjon og gir ekstra støtte der det behøves
 • Avtagbart fleecetrekk med glidelås til rengjøring
 • Paden former seg til salen og hesten
 • Støtdempende
 • Fordeler vekten jevnt over hestens rygg
 • Vil ikke gi etter eller kollapse
 • Trukket med myk teddy fleece
 • Horze logo på toppen

Teknisk beskrivelse:


Hva er Memory Foam?NASA utviklet Memory foam i 1966 for å forbedre sikkerheten og komforten i putene i luftfartøy. Memory foam er en blanding av polyuretan som øker viskositeten og tettheten. Dette skummet er trykksensitivt og former seg raskt til formen av en kropp, noe som gir komfort og jevn vektfordeling. Produkter med Memory Foam gir komfort, stabilitet, og ortopediske fordeler når det brukes som sete og fordeler trykk.


Vaskeanvisning:


Trekk: Maskinvask, lunkent vann. Ingen blekemidler. Legg flatt og lufttørk. Når nesten tørr, puff opp i tørketrommel i noen minutter, om ønsket. Skum: Vask kun hvis nødvendig. Bruk en vannslange for å fukte skummet, vri om for å fjerne overflødig vann. Stretch paden forsiktig til riktig posisjon. Legg flatt og lufttørk. Ikke bruk vaskemaskin eller tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Støtdemper av høy kvalitet Horze ProComfort
0 Likes

Jeg bestemte meg for å kjøpe en Horze ProComfort støtdemper for å heve salen litt. Den er av ypperlig kvalitet og er også billig. Fornøyd med kjøpet.

utmerket støtdemper
0 Likes

Jeg kjøpte en støtdemper Horze ProComfort, kom innen 6 dager til Vologda-regionen. For prisen ordnet jeg en akseptabel pris. Jeg likte at formen holder godt. Pelsen fjernes og vaskes separat. Fornøyd med kjøpet.

Veldig skuffet
1 Likes

Støtdemperen er ikke egnet for ponnien min. Det gjør vondt i ryggen ved å skape støttepunkter og bevege seg under salen når rytteren er på plass. Synd fordi det kunne ha vært god valuta for pengene.

Mye for pengene!
1 Likes

Hesten min med tidligere ryggproblemer og salleie som er litt vanskelig, trives veldig godt med denne paden. Han er en følsom type som sier tydelig ifra dersom han opplever ubehag fra salen, og han har aldri gitt uttrykk for at den plager han etter at jeg begynte å bruke denne paden. Overraskende god pad til en så rimelig pris, eneste som kanskje kunne vært bedre hadde vært fasongen fremme på paden, den kunne godt ha vært litt bredere tror jeg, slik at den fyller ordentlig ut under panelene hele veien. Ellers kan jeg si at jeg bruker paden med 17" sal, og tror den kan bli en anelse kort til saler som er noe særlig større i setet, vertfall hvis man ønsker å ha litt stikkende ut foran og bak, men til min sal er den perfekt. Brukt den i flere måneder, og den er fremdeles i like god stand som da jeg kjøpte den! Anbefales!

Absolutt kjøpsanbefaling!
1 Likes

Denne puten er virkelig flott! Jeg bruker den til den følsomme hesteryggen, siden sadelstoppingen nå er litt for hard. Det er superkomfortabelt for både hesten og meg! En positiv bivirkning er at du kan sjekke etter ridning om du har sittet riktig: Er puten z. B. på den ene siden "tallerken", hadde du på denne siden for mye vekt og feil satt / ladet. Jeg er veldig fornøyd med denne puten!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.