Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze ProComfort pad

Produkt-ID: 17625

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze ProComfort pad
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze ProComfort pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne paden vil forme seg etter hestens rygg og gi støtte og komfort der det behøves.


Når du trenger ekstra støtte under salen og bedre beskyttelse til hestens ryggrad, trenger du ikke lete lengre enn etter denne støtdempende paden. ProComfort pad er laget av Memory Foam, et plastikkmateriale som former seg sakte til formen av salen og hesten. Dette materialet sikrer at paden ligger godt på plass og fordeler vekten av salen og rytteren jevnt over hestens rygg. Den er dekket med myk, avtagbar teddy fleece for ekstra komfort og enkel rengjøring.


Egenskaper:


 • Memory Foam pad fyller plassen mellom salen og hestens ryggrad
 • Korrigerer balanse og posisjon og gir ekstra støtte der det behøves
 • Avtagbart fleecetrekk med glidelås til rengjøring
 • Paden former seg til salen og hesten
 • Støtdempende
 • Fordeler vekten jevnt over hestens rygg
 • Vil ikke gi etter eller kollapse
 • Trukket med myk teddy fleece
 • Horze logo på toppen

Teknisk beskrivelse:


Hva er Memory Foam?NASA utviklet Memory foam i 1966 for å forbedre sikkerheten og komforten i putene i luftfartøy. Memory foam er en blanding av polyuretan som øker viskositeten og tettheten. Dette skummet er trykksensitivt og former seg raskt til formen av en kropp, noe som gir komfort og jevn vektfordeling. Produkter med Memory Foam gir komfort, stabilitet, og ortopediske fordeler når det brukes som sete og fordeler trykk.


Vaskeanvisning:


Trekk: Maskinvask, lunkent vann. Ingen blekemidler. Legg flatt og lufttørk. Når nesten tørr, puff opp i tørketrommel i noen minutter, om ønsket. Skum: Vask kun hvis nødvendig. Bruk en vannslange for å fukte skummet, vri om for å fjerne overflødig vann. Stretch paden forsiktig til riktig posisjon. Legg flatt og lufttørk. Ikke bruk vaskemaskin eller tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

8 Likes

Jeg fikk en slik støtdemper om våren: Jeg brukte den hele sommeren, ingen klager (med mindre den blir skitten ganske raskt). Med begynnelsen av frost viste det seg at fyllstoffet fryser og blir veldig tøft, så det er ikke lenger mulig å bruke det om vinteren, eller det må holdes varmt (noe som ikke alltid er mulig). Det er også ukjent hvordan det vil oppføre seg hvis det fryser allerede under drift, hvis strukturen til fyllstoffet er ødelagt.

Super bra.
5 Likes

Hei til dere som har lest denne anmeldelsen. Denne puten er supergod! Jeg anbefaler det absolutt. Jeg opplever veldig at noen av disse tingene blir flate etter hvert som tiden går, men denne gjør det ikke i det hele tatt. Demper støtet og fordeler det forsiktig til hele ryggen.

4 Likes

Over tid ruller pelsen ned. Denne mehovushka har vært med i flere år, og den endrer ikke form, den går alltid tilbake til sin opprinnelige posisjon. Veldig myk, behagelig å vaske, som Borrelås og pels er godt fjernet på siden. Generelt er vi veldig glade for at vi kjøpte den !!! Ikke angrer !!!

Bare tykk nok, men supergod :)!
3 Likes

Den passer perfekt under min Wintec 17 "og løfter godt. På den annen side er den så tykk at den ikke" flater "når salen og rytteren kommer på, så du kommer til siden veldig raskt :) Men den gjør som den skal, og det gjør det bra;)

1 Likes

Nydelig myk, avtakbar deksel som lett kan monteres på hester bak hvilken som helst sal. Bare ulempen var at omkretsen min ikke ville feste seg. Så lenge du har en omkrets som festes halvveis opp i stroppene på begge sider, skal den passe fint.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.