FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze sjabrak med imitert pels

Produkt-ID: 17606

kr 231,20
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Horze sjabrak med imitert pels
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze sjabrak med imitert pels
kr 231,20
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze sjabrak med imitert pels
Beskrivelse

Beskrivelse

Ser ut som vår Horze Harleigh sjabrak til en brøkdel av prisen.


Dette er en moteriktig og rimelig løsning for små saltilpasningsproblemer. Hjelp til å beskytte hestens rygg med denne pustende, anti-skli paden og hjelp til å holde salen på plass. Korreksjonspaden er en rimelig pad som ser lik ut som Horze Harleigh paden, men til en mer økonomisk pris. Det er den ideelle løsningen for små salproblemer. Denne paden løfter salen korrekt og gir en sikker, komfortabel passform. På oversiden av paden er det er lekkert vattert diamantmønster med fleece under og fuskepels på kantene. Du vil kanskje også like Horze Ull forhøyningspad #17601.


Egenskaper:


  • Rimelig halv korreksjonspad som korrigerer salens posisjon
  • Vattert diamantmønster
  • Medfølgende salstropper
  • Horze logo brodert langs ryggen

Teknisk beskrivelse:


Måler 22" langs ryggen med et 10" dropp (på det videste punktet) (56cm x 25.5cm).


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vann. Stretch og legg flatt til lufttørking.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra pris / kvalitet forhold
1 Likes

Fin spjeld, litt tynn, men gjør jobben! Det er utmerket valuta for pengene.

Størrelse: Normal
God spjeld
0 Likes

Jeg synes det er god valuta for pengene, for det syntetiske er det virkelig en god jobb, jeg tok det i lilla og mørkeblått, fargene er ikke for livlige eller glorete, de er originale! Jeg anbefaler denne spjeldet, jeg sykler kobb

Størrelse: Normal
Halv dyna
1 Likes

Jeg fikk en av disse halvputene i grått og hvitt, og da jeg åpnet boksen var jeg veldig fornøyd med produktet. Jeg har bare ridd i den en gang, så jeg kan ikke si hvor holdbar den er, men jeg la merke til at den samlet inn skitt. Over alt fantastisk halvpute!

Størrelse: Normal
Flott alternativ til dyre halvdyner!
1 Likes

Hvis du ser etter lett polstring er dette et godt valg, og du kan ikke slå prisen. Jeg kjøpte to av disse og er veldig fornøyd med passformen under min 18 "Dressage Saddle. Perfekt passform! Enkel å vaske og ta vare på! Stort pluss! Flott for enhver anledning, og jeg elsker at det er fargevalg. Definitivt vil anbefale.

Størrelse: Normal
Flott alternativ til dyre halvdyner!
1 Likes

Jeg bestilte to av disse og var så fornøyd med passformen. Jeg har en 18 "dressursadel, og den passer perfekt. Jeg har prøvd mange halvputer og liker godt passformen til denne sammenlignet med dyrere merker. Pluss ingen spesielle instruksjoner for vask av fleece! Hvem har tid til det? Hvis du er ser etter et godt alternativ til de overprisede andre merkene, dette er det. Det er lett polstring hvis det er akkurat det du trenger. Hvis du leter etter noe tykkere anbefaler jeg det ikke. Konstruksjonen av puten er veldig fin og jeg ' Jeg ser frem til å bruke min hvite til show. Flotte farger og absolutt verdt et forsøk på prisen.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.