Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze sklisikker salpad

Produkt-ID: 17615

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze sklisikker salpad
Beskrivelse

Beskrivelse

Plasseres på hesteryggen under sjabraken og salen. Anti-slip holder sal og sjakbrak på plass.


Teknisk beskrivelse:


Laget av neopren. '47 x 61 cm'.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

13 Likes

Jeg synes det er en dritt fordi den er veldig rask kapput og den gir ingenting

3 Likes

Absolutt oppfyller sin funksjon; Sadelen holder seg godt i posisjon uten å skli, med god pusteevne. Veldig bra pris / ytelsesforhold. Lite poengfradrag for ikke for lang holdbarhet, dvs. etter en tid rive små biter av. Jeg vil likevel kjøpe produktet.

Beste padde!
3 Likes

Merket hvordan de nordiske skiene mine ble ekstremt glatte når jeg barberte ham, vet ikke hvor mange ganger jeg virvlet rundt med salen under magen, (som kan være ganske livsfarlig) kunne skje da jeg var oppe i salen fra å svinge ham i en snøkurve . Kjøpte denne antiskli-puten som er den beste kupp jeg noensinne har laget !!!! Den er liten, lett, stilig, funksjonell ja alt! Har ikke snurret en eneste gang siden jeg la den under salen! I tillegg er prisen så bra for en så god ting som faktisk kan redde liv i nød. Kjøp det sier jeg bare !!!

2 Likes

Synd at ingen størrelse er spesifisert i beskrivelsen. Er litt for liten for Westernsattel. Men ellers flott. Sadelen glir ikke lenger.

1 Likes

Veldig praktisk, passer godt på baksiden. Jeg bruker den mellom salen og teppet mitt, og det glir ikke lenger. Gjennomsnittlig levetid, men god pris / kvalitet

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.