« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Saueskinnspads

Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam halvpad med saueskinn

2.690,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Black/Black
Black/Black Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam halvpad med saueskinn
Black/Natural Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam halvpad med saueskinn
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo close contact Classic Gel & Memory foam pad med saueskinn kombinerer egenskapene til den klassikse gel-paden fra Acavallo: antiskli og støtsikker, med de støtabsorberende egenskapene til memory foam og deler av kanten i saueskinn. På den nederste delen av paden er deler dekket med Acavallo saueskinn, et naturmateriale som ikke fører til allergier, er svært mykt og delikat, og passer perfekt for å redusere gnag, skrubbsår og blemmer. Acavallo® Classic Gel er hypoallergen, ikke-giftig og reagerer ikke negativt i kontakt med huden, egenskaper som gjør at paden kan brukes rett på hesten. God styrke for å unngå uønsket bevegelse av salen i alle retninger: forover, bakover og sidelengs. I tillegg klarer gel'en å kompensere for små ubalanser i hestens rygg, noe som gjør den passende, selv for de ryggene som er litt mer "runde". Den anatomiske formen til paden og de tekniske kvaliteten på memory foam gjør at paden former seg etter hesten, noe som gjør at trykk fordeles over et stort område. I tillegg kommer egenskapene til å absorbere støt, dempe vibrasjoner og regulere hestens kroppstemperatur. Designet for å passe under alle typer av engelske saler, og er ideell å bruke med en sjabrak, men kan også brukes for seg selv.

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C, eller for hånd i en bøtte med vann og litt vaskemiddel. Ikke bruk sterke vaskemidler. Skal ikke tørketromles. Skal ikke utsettes for direkte varme eller sterk sol. La den tørke naturlig.

Produkt-ID: 342256

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: