« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Saueskinnspads

Acavallo Close Contact Memory Foam halvpad med saueskinn

2.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Black/Black
Black/Black Acavallo Close Contact Memory Foam halvpad med saueskinn
Black/Natural Acavallo Close Contact Memory Foam halvpad med saueskinn
Brown/Brown Acavallo Close Contact Memory Foam halvpad med saueskinn
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo Close Contact Memory Foam pad med saueskinn kombinerer de støtabsorberende egenskapene til memory foam med en kant i saueskinn og en avsmalende form som garanterer at paden har en tett kontakt med hestens rygg. Den anatomiske formen til paden og de tekniske kvaliteten på memory foam gjør at paden former seg tett etter hesten, noe som gjør at trykk fordeles over et stort område. I tillegg kommer egenskapene til å absorbere støt, dempe vibrasjoner og regulere hestens kroppstemperatur. Designet for å passe under alle typer av engelske saler, og er ideell å bruke med en sjabrak, men kan også brukes for seg selv. Paden er delvis dekket med Acavallo saueskinn, et naturmateriale som ikke fører til allergier, er svært mykt og delikat, og passer perfekt for å forhindre gnag.

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C, eller for hånd i en bøtte med vann og litt vaskemiddel. Ikke bruk sterke vaskemidler. Skal ikke tørketromles. Skal ikke utsettes for direkte varme eller sterk sol. La den tørke naturlig.

Produkt-ID: 342257

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: