Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Finntack Pro selebag

Produkt-ID: 44106

kr 329,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro selebag
kr 329,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro selebag
Beskrivelse

Beskrivelse

Moteriktig selebag i slitesterkt, vanntett stoff med stilig trykk. Toveis glidelåser og praktiske innerlommer til oppbevaring av mindre gjenstander.


Teknisk beskrivelse:


Selebag med trykk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God og praktisk.
1 Likes

Har hatt to av disse bagene i litt over ett år nå. De er praktiske med glidelås fra bunn til bunn. Innerlommer. Vasker de i maskin og de holder seg bra. Har brodert stallnavnet, og de ser bra ut.

Topp!
1 Likes

Har flere av disse, kan anbefales.

finntack seletaske
0 Likes

For pengene kan du ganske enkelt ikke slå utførelsen. Denne vesken er så enkel å legge selen i uten å kjempe for å få glidelåsen til å fungere --- ganske enkelt en drøm som går i oppfyllelse, for enkel tilgang. Og vesken er vakker!

Däckelväska
0 Likes

De hadde savnet presset på sekken. Ikke superpraktisk, men veldig enkelt. Vet ikke om det er holdbart, da vi ikke har brukt det nok til å dømme. Men tenkte at det ville være noen smartere lommer eller noe annet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.