JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Finntack Pro Splint belegg

Produkt-ID: 19902

kr 239,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro Splint belegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Finntack Pro Splint belegg
kr 239,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Splint belegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Lette senebeskyttere. Neopren forsterket med gummiblanding ved skinnbenet. Borrelåsreimer.


Teknisk beskrivelse:


FT splint boots.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Protectors
0 Likes

Størrelsene er rare, jeg prøvde på en fyrs størrelse M-skjold og endte opp med å bestille min egen størrelse L. Skjoldene har sinnsykt lange etiketter og treffer ikke for mye, du bør lage bredere og kortere etiketter. Jeg tok en større størrelse slik at skjoldet skulle være lengre enn høyden, men det var ikke som kanskje en kvern. Når det gjelder bredde, så er det nok å se om klistremerkene er for lange, bra for å feste seg på den klebrig overflaten. Ellers fine lette beskyttere, størrelse, men rare.

Størrelse: Normal
Fin strykejern å bruke foran og bak
0 Likes

Jeg har skrevet en anmeldelse før, men jeg blir mer spent på den! Den første (størrelse M for D og E-ponni) brukte jeg bare til forbena, men nå har jeg også bestilt størrelse L (disse er ikke høyere, men bredere) som jeg bruker til bakbena. På bildet kan du se at jeg har klippet av den midterste borrelåsen, slik at jeg enkelt kan sette dem av og på. Forårsaker absolutt ingen press eller rivepunkter på hestebeinet.

Størrelse: Normal
Brukervennlighet - enkelt
0 Likes

Jeg lette etter noen få enkle strykebrett for trinnfabrikken og paddocken. Da jeg mottok dem, syntes jeg de var litt skuffende med tanke på utseende, veldig stram, litt svakt materiale. Uansett kan det ikke være ellers for denne prisen. Imidlertid oppfyller de perfekt ønsket, de beskytter! Enkelt og raskt å sette av og på. De er alltid gode. Skifter ikke på beinet. Benet er ikke overopphetet, ikke en gang etter en dag med på seg. I prinsippet kan du også kjøre godt med det.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.