Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120

Produkt-ID: 17583

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryggvarmeren har tynn vattering samt et borrelåsbånd langs hele ryggen. Hvis du vil bruke et vanlig dekken over ryggvarmeren, kan du feste det avtagbare borrelåsbåndet som følger med til dekkenet for å feste dem sammen. Det finnes lokker til gjorder (medfølger ikke), for å feste ryggvarmeren i korte perioder, f. eks. under stevner.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

polyvalente
1 Likes

Kan brukes i alle årstider, i motsetning til tepper, kan den også settes som et nyretrekk eller lanyard i begynnelsen av arbeidet på en hest som ikke beveger seg, veldig bra for lange hester å varme opp i ryggen, liten mindre, det er ganske glatt, så du må legge en surfaix og belter for å holde den på plass

et gjennomgående flott produkt
1 Likes

Hesten min har en tendens til å bli anspent i ryggen bare om vinteren. The Back on Track back warmer gir så mye varme og er en skikkelig godbit for hesten. Han sitter veldig fin og er enkel å fikse med et elastisk midjebelte og en stropp rundt halsen. Jeg ville kjøpt den igjen og igjen,

skuffelse tilbake på sporet tilbake varmer
1 Likes

unødvendig utgift: genererer ikke varme som er merket på hestens rygg, og veldig upraktisk å bruke (stroppen alene er ikke nok til å holde den på plass, så du må legge en krage i tillegg, bysse og ubehagelig å gå lav utringning)

Bot
0 Likes

Botten har vært i bruk lenge og hesten takker for! Båndreimene til varpen er slitesterke og pakker løs for langvarig bruk.

0 Likes

Brukte mye, holdbart og overraskende varmt. Sitter ikke perfekt, vipper lett fra side til side. Loopene er litt rare foran, ellers skikkelig gode, og de fastlagte musklene unngås.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.