FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120

Produkt-ID: 17583

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ryggvarmer til hest, 100 x 120
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryggvarmeren har tynn vattering samt et borrelåsbånd langs hele ryggen. Hvis du vil bruke et vanlig dekken over ryggvarmeren, kan du feste det avtagbare borrelåsbåndet som følger med til dekkenet for å feste dem sammen. Det finnes lokker til gjorder (medfølger ikke), for å feste ryggvarmeren i korte perioder, f. eks. under stevner.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

topp
0 Likes

Flott produkt! Hesten min "skrangler" når jeg fjerner den !! Før arbeid under stellingen Og forberedelsene, opplever jeg at hesten min er mindre stiv og mer bundet raskt, det fra første bruk. Etter jobb unngår dette smerter og tillater god bedring. Teppet glir litt, jeg legger en elastisk overflate for å opprettholde det og jeg vil klirre med en brystrem fordi jeg synes BoT er litt dyr. Jeg anbefaler dette produktet!

Størrelse: Normal
skuffelse tilbake på sporet tilbake varmer
1 Likes

unødvendig utgift: genererer ikke varme som er merket på hestens rygg, og veldig upraktisk å bruke (stroppen alene er ikke nok til å holde den på plass, så du må legge en krage i tillegg, bysse og ubehagelig å gå lav utringning)

Beste varmeapparat bak!
0 Likes

Jeg har nylig investert i en håndfull Back On Track-produkter. En av disse er denne ryggputen. Det første treneren min gjør når hun ser ham alt innpakket, er å si "wow he elsker å bli kokt he he?". Back on Track har virkelig forandret hestens generelle lykke. Jeg eier en 20 år gammel OTTB som hadde et stressende liv til jeg fikk hendene på ham. Jeg bruker to av disse ryggputene mens han er på tvers av båndene, en på nakken og en på ryggen / rumpa. Vi slenge inn en av dem før vi sykler, og da er han myk og avslappet. Men det som virkelig er utrolig, og dette kan virke rart, men når han har denne bakstykket på, slipper han til slutt. Hesten min blir avviklet som en korkskrue, og han har aldri på de ti årene jeg har eid ham falt frivillig ut av avslapning. Dette er enormt for oss !! Ikke mer kjemper for å se etter bønner. Bare kast på ryggputene, vent 10 minutter, og så går vi! Du trenger ikke å ringe veterinæren for å berolige ham lenger, noe som er stresset fra begge skuldrene. Takk Back On Track for virkelig å gjøre hesten min lykkelig;) Vi slutter ikke å kjøpe før vi har en bobledrakt med Back On Track.

Størrelse: Normal
Veldig effektiv
0 Likes

Veldig fornøyd med denne lune ryggen! Jeg bruker det før og etter ridning og jeg kjenner forskjellen! Det mangler mot den fremre stroppen for å opprettholde bakvarmen fordi ryggen til tross for en elastisk surfaix.

Størrelse: Normal
et gjennomgående flott produkt
1 Likes

Hesten min har en tendens til å bli anspent i ryggen bare om vinteren. The Back on Track back warmer gir så mye varme og er en skikkelig godbit for hesten. Han sitter veldig fin og er enkel å fikse med et elastisk midjebelte og en stropp rundt halsen. Jeg ville kjøpt den igjen og igjen,

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.