Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track skrittemaskindekken

Produkt-ID: 24884

kr 2.499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track skrittemaskindekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track skrittemaskindekken
kr 2.499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track skrittemaskindekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Skrittemaskindekkenet er designet for å gi maksimal fleksibilitet og minimal gnaging på skuldrene mens hesten trener. Dekkenet er vanntett, med fôringen i polypropylen og skallet i polyester. Det har en bogspenne og kryssgjorder med karabinkroker.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

KVALITET dyna!
1 Likes

super god og holdbar dyne. Kan være litt kostbar, men hvis du vil ha en dyne som varer så er dette det ultimate. Kjøpte dette til traveren min som er veldig "cowboy" og er ekspert på å bryte dyner. perfekt passform. isabelleeric

Størrelse: Liten
0 Likes

BOT produkter er de beste. musklene vil alltid forbli smidige og i god form.

Størrelse: Liten
God dyne med mange bruksområder!
1 Likes

Kjøpte denne dynen for omtrent et år siden, og den merkes knapt på dynen, er ikke slitt i det hele tatt selv om jeg brukte den veldig mye. Etter å ha brukt den som både en dyne, et transportteppe og en vandrende dyne, betyr designen foran på boka at den følsomme hesten min ikke får noen skrubber. Dynen sitter også godt på plass og BoT-fibrene gjør hesten min veldig avslappet i ryggen. Ulempen er at den er ganske dyr, men kvaliteten er så god at den fremdeles kan være verdt det. Hvis du bare vil kjøpe et BoT-teppe, synes jeg du bør velge dette, da jeg synes det har mest bruk.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.