« Tilbake / Temaer / Ponni & Shetland / Ponnidekken / Stalldekken til ponni

Kentucky Horsewear Tiny Pony stalldekken, 160 gram

1.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 2 )
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black
Black Kentucky Horsewear Tiny Pony stalldekken, 160 gram
DB/AB Kentucky Horsewear Tiny Pony stalldekken, 160 gram
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Kentucky Horsewear har utviklet en fremragende kolleksjon av kvalitetsdekken. Vårt stalldekken med 160 gram fyll har en kant av kunstig kaninskinn (100% dyrevennlig), noe som gir en ekstremt myk følelse, og forhindrer gnag og at hår fester seg i kanten. Dette dekkenet maskinvaskes på 30°. Skal ikke tørketromles. Takket være de myke hårene av kunstig kaninskinn på kanten får hesten en mer skinnende pels. Det kunstige kaninskinnet lager ørsmå luftlommer som fanger og bevarer kroppsvarmen. Takket være det høye forholdet mellom varme og vekt vil stalldekkenet gi utmerket komfort. Det kunstige saueskinnet beskytter manken. Det utvendige stoffet (600D høytytende polyester) med diamantvattering gjør det mye mer vanskelig for hesten å bite i stoffet og rive det istykker. Det forhindrer også flis fra å feste seg på dekkenet. Stalldekkenet kommer med dobbel frontlukking og to kryssgjorder som er forsterket med kunstig lær. Halesnoren er avtakbar og er dekket av plast for enkel rengjøring.

Egenskaper:

  • Kunstig kaninskinn for å forhindre gnag, kunstig saueskinn for beskyttelse på manken, høyt forhold mellom varme og vekt for å maksimere komforten, høytytende polyester, dobbel frontlukking, kryssgjorder, elastisk halesnor

Produkt-ID: 327726

Les Omtaler:

Farge: