FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze 3-delt sammenleggbart dekkenstativ, rosa eller sølv

Produkt-ID: 50041

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze 3-delt sammenleggbart dekkenstativ, rosa eller sølv
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze 3-delt sammenleggbart dekkenstativ, rosa eller sølv
Beskrivelse

Beskrivelse

Supert oppheng for dekken, eller i hjemmet for magasiner og mer


Horze 3-delte dekkenstativ er perfekt for å tørke og oppbevare dekken. Festes enkelt til veggen og har tre armer som svinger ut med plass til tre dekken.

Bruk alle tre armene på ett dekken, hvis du har et dekken som skal tørke raskt. Eller heng opp ett og ett dekken til oppbevaring på hver arm. Armene svinges tilbake mot veggen når den ikke er i bruk. Dette stativet kan også brukes hjemme til annen oppbevaring. Finnes i rosa eller sølv.


Features


  • Lett å henge opp
  • Holder opp til tre dekken!
  • Armene kan svinges tett mot veggen

Details


  • Med dimensjoner på 64 x 21,5 x 9,5 cm
  • Vaskes ren med klut
Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sølv teppe stativ
0 Likes

Veldig fornøyd med den og sammenleggbar etter bruk, så den tar liten plass

Fint rack til prisen, men fungerer bedre for sadelputer enn tepper.
0 Likes

Selv hadde jeg pokker for å montere dette på veggen. Jeg liker imidlertid racket og føler at det er god kvalitet for prisen. Jeg hadde tenkt å henge kjølene mine på stativet, men likte ikke hvordan stolpene la med seg på det. Så jeg hengte opp sadelputene på det i stedet og liker det veldig godt til den bruken.

Størrelse: Liten
Teppet rack - rosa
0 Likes

Jeg har ikke i all rettferdighet lagt dette på veggen min ennå, men det er en god størrelse og ser veldig nyttig ut. Det er imidlertid ganske tungt, og med tyngden av tepper også, må det festes til en sterk, helst murvegg, og ikke til en spinkel trestall! Det er godt priset, og forhåpentligvis et godt tillegg til takrommet mitt. Fin lys farge også.

Størrelse: Liten
skjelven
0 Likes

Tre våte tepper vil sannsynligvis deformere denne strukturen. Rørene er åpne og farlige i øyehøyde.

Størrelse: Liten
Glimrende enn jeg forventet
2 Likes

Jeg kjøpte to av disse stativene for å henge teppene til hestene mine. Jeg syntes stengene var for spinkle og den samlede vekten til 3 tepper til å være for mye for dette stativet. Den trakk vekten inn til midten og teppene var sammenfiltrert. Jeg kan bruke den til å sette noen engelske pupper på, men da er armene litt korte. Definitivt ikke stor nok for vestlige pads. For prisen, anstendig, men jeg ville ikke kjøpe igjen. Kan jobbe for kjølere eller engelske puder. Mye enklere å installere med 2 personer.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.