FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze flyttbar bøttekrok

Produkt-ID: 55112

kr 59,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze flyttbar bøttekrok
kr 59,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze flyttbar bøttekrok
Beskrivelse

Beskrivelse

Enhver stall trenger en bøttekrok


En flyttbar bøttekrok er et "must have" i stallen. Den trenger ikke og monteres. Bøttekroken som er i metall henges enkelt opp på døra i boksen eller hvor den skulle passe i stallen. Vil være en lettvint måte å gi hesten vann på. Tåler en vekt opp til ca 20 kg.


Features


 • Kan flyttes der der du trenger en hjelpende hånd
 • Vipp den over stalldøren!
 • Solid, holder opp til 19 kg vann
 • Utmerket når du og hesten er ute og reiser
 • Trenger ikke å monteres
 • Kan henges på en vegg som er opptll 4 cm tykk

Details


 • Svært solid
 • Tåler en bøtte med vann opp til 20 liter
 • Passer til 50517 Horze bøtte.
Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Strålende enhet så enkel
0 Likes

Jeg kjøpte kroken for å legge på baksiden av traileren min på konkurranser for å spare ved å måtte løfte bøtter for å tilby vann ofte. Denne enheten bare hekter seg på baren på rampen og så henger bøtta fra den. Ikke mer bekymringsfullt om han er tørst, for han hjelper seg selv! Stor verdi for pengene også

Smart løsning
0 Likes

Disse er helt geniale! Veldig smarte å ha med seg på stevner når bøttene må taes ned og opp mange ganger. De er lette og tar liten plass. God kvalitet er det også. Disse passet desverre ikke til stallinnredningen hjemme, men på stevner er de helt supre!

0 Likes

Hvis det ikke passet kasseveggene mine, skulle det kanskje se ut som du skulle tynne kassevegger, ikke normalt

Bra hvis du ikke har for tykk kassevegg
0 Likes

Boxveggene våre var for tykke, så jeg måtte henge den i vindusrutenettet. Opp til ca 5 cm fungerer det imidlertid. Kroken i seg selv er litt for lang, så denne kroken fungerer bare med slike bøtter med en liten ekstra bue på løkken. Du vet, slike bøyer som bøtter med flat side må henge fast. Vel, dette er bøttene du vanligvis henger med. Men hvis noen vil henge en svart bøtte, kan det sannsynligvis ikke gjøre uten å sage en liten bit av kroken, for da fungerer den. Tenker å kutte en cm på kroken selv om jeg har en bøtte med en flat side for den har så presis passform at du må holde bøttens håndtak rett opp for å kunne henge det. Litt vanskelig å sikte så nøye med en full bøtte. Virker veldig sterk og solid, føles som om den vil holde for all min vekt, selv om den står på 19 kg. Perfekt idé for alle som leier et sted og ikke vil be om å få kroker i kassen! Anbefalt.

Størrelse: Liten
Blandet mening
0 Likes

Jeg kjøpte to bøttekroker, så jeg ikke så dem dra noen steder bortsett fra ... ingen av bøttene mine passet på kroken. Det trenger ikke et håndtak med håndtak og uten håndtak, håndtaket må være litt buet i midten for å kunne gli i kroken. Så jeg avvek bruksposeholderen (poser med godteri til hester, bøtte med plasthåndtak, hønett osv.) Og kirsebær på kaken, sklir jeg inn i ringen min saks at jeg ' så alltid for hånden og ryddig! Ultrasterk, et utmerket produkt likevel!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.