Kjøp Beeztees Dental Care sett, tannpasta + børster | horze.no

Dental Care sett, tannpasta + børster

kr 69,95
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Beeztees Dental Care sett, tannpasta + børster
Beeztees Dental Care sett, tannpasta + børster
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Beeztees Dental Care sett, tannpasta + børster
Beskrivelse

Beskrivelse

Beeztees Dental Care sett med tannpasta og børster bidrar til å forbedre hundens tannhygiene. Tannpastaen med mintsmak hjelper med å forhindre oppbygging av plakk og forbedrer munnhygienen. Den dobbeltsidige tannbørsten inneholder et stort hode for fortennene og et lite hode for jekslene. Til slutt inneholder Beeztees Dental Care settet også en tannbørste til fingertippen, og en massasjebørste. Tannbørsten passer fint for sensitive hunder og kan brukes for å børste lett på sensitive områder i munnen. Massasjebørsten passer for gommene, hvor sirkulasjon stimuleres og tilbaketrukket tannkjøtt motvirkes.


Produkt-ID: 318996

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre