Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Siccaro DryGloves, par

Produkt-ID: 321683

kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Siccaro DryGloves, par
Velg størrelse Størrelsestabell
Siccaro DryGloves, par
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Siccaro DryGloves, par

Beskrivelse

Siccaro DryGloves er hansker du kan bruke til å tørke kjæledyret ditt med, med to lag av et superabsorberende stoff som kan absorbere over 11 ganger deres egen vekt med vann. Bambusstoffet reduserer lukt og er naturlig antibakterielt. Kompakt og lett for enkel oppbevaring og transport. Disse hanskene er skånsomme og hjelper med å tørke sensitive områder hurtig, slik som ører og poter. De kan også brukes til å tørke opp vannsøl etter et bad. Tørk små eller store dyr, både hamster og hest. En størrelse passer alle.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.