Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Siccaro SupremePro X-Large

Produkt-ID: 321703

kr 1.999,00
(Pris inkl. MVA)
Siccaro SupremePro X-Large
Velg størrelse Størrelsestabell
Siccaro SupremePro X-Large
kr 1.999,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Siccaro SupremePro X-Large

Beskrivelse

Unik, ultraabsorberende hundedekken som tørker hunden 80 prosent på 15 minutter takket være den spesielle sammensetningen av stoff. Den består av en kombinasjon av bambus og høytytende viskose. Denne blandingen holder over 11 ganger sin egen vekt med vann. Det er perfekt etter en regnfull tur, en svømmetur eller et bad, og den skreddersydde passformen dekker hunden over brystet, øvre del av bena, utsiden av bakbena, nakken og ørene slik at den tørker raskt, mens den allikevel har utmerket bevegelsesfrihet. Den lange halsen med glidelås gir deg muligheten til å enkelt tørke lange, tykke ører. Siccaros spesialdesignede ClickLock er enkel å bruke, og kan håndteres med én hånd, og med hansker. Gjorden er også justerbar takket være den justerbare magestroppen. Bambusstoffet har Supreme Pro anti-bakterielle egenskaper, noe som minsker lukten av våt hund både i hjemmet ditt og i bilen.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.