FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro fleece cooler

Produkt-ID: 24641

kr 529,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Finntack Pro fleece cooler
kr 529,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro fleece cooler
Beskrivelse

Beskrivelse

Fleece cooler som ikke loer, velegnet som leiedekken ved prisutdeling eller til tørking av hesten etter trening eller vasking. Velegnet til brodering av firmanavn, hestens navn osv.


Teknisk beskrivelse:


2,16m lang.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

kjøpet mitt med deg
0 Likes

Siden det jeg kjøpte av deg var en gave til barnebarnet mitt, kan jeg ikke gi en anmeldelse. mvh

Laget av Win!
1 Likes

Denne kjøleren ser så stilig ut, og gjør en god jobb med å fjerne fuktigheten på gutten min fra rumpa til toppen av nakken. Jeg fikk det monogrammet for å tilføre enda mer awesomeness. Den er veldig godt laget og passer perfekt. Han har på seg et 75-76 teppe og det har perfekt dekning. Det vil fortsatt fungere bra for en lengre hest da han har en lang nakke, haha.

Tørkeskjorte
0 Likes

Jeg kjøper dette teppet til måren min til løpene etter dusjen, hun er av utmerket kvalitet, måren min er tørr fort og teppet holder seg tørr. Det er veldig varmt og hårene er ikke limt på teppet. Med broderingen av navnet til måren min er dekselet veldig godt ferdig. Jeg anbefaler dette superdekselet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.