Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horseware Amigo Jersey Cooler

Produkt-ID: 301881

kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Amigo Jersey Cooler
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassisk fasong, allsidig svettedekken.


Egenskaper:


  • Svettedekken med klassisk fasong som effektivt transporterer fuktighet bort fra hesten din, samtidig som den holdes varm
  • Passer sammen med vårt matchende Amigo-tilbehør

Teknisk beskrivelse:


Børstet polyester, frontlukking, avtagbare kryssgjorder, halesnor.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra kjøp
3 Likes

Dette tørketeppet er veldig effektivt: tørking på rekordtid. Snittet er perfekt, jeg tok en 145 for hestene mine som vanligvis har denne størrelsen. Stroppene er avtakbare, noe som er relativt praktisk. Bare små ulemper på utsiden, halmen forblir godt festet hvis hesten ruller tilbake til kassen! Men jeg anbefaler dette produktet som har en veldig god valuta for pengene.

farge
0 Likes

Fargene stemmer ikke i det hele tatt med de du ser på nettstedet. Ble så skuffet over fargen at jeg sendte den tilbake.

Fornøyd!
0 Likes

Veldig fornøyd med dette! Ligger godt på min fullblods!

dårlig materiale
0 Likes

Jeg kjøpte dette teppet i fjor vinter og måtte kaste det bort. Håret forblir veldig sterkt på jersey-stoffet og kan fjernes veldig vanskelig. (Ytre og indre stoff) Det hadde jeg ikke med noe svetteteppe. I tillegg ser stoffet allerede noen steder lite ut. Jeg er derfor veldig skuffet over kvaliteten på Horseware og kan absolutt ikke anbefale dette teppet for prisen (dessverre kan jeg ikke velge de andre punktene i rangeringen)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.