Kjøp Veredus Magnetik Four Hours, framben | horze.no
Beste Pris

Magnetik Four Hours, framben

kr 2.999,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Blå Veredus Magnetik Four Hours, framben veredus
Veredus Magnetik Four Hours, framben
Veredus Magnetik Four Hours, framben
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus Magnetik Four Hours, framben
Beskrivelse

Beskrivelse

Terapeutisk enhet med 40 neodymmagneter som utvikler en effekt på 2400 Gauss hver, fordelt på bøyesenene, strekksenene, kodene og ballene. Enheten er laget av pustende Aerox-materiale, fôret med Lycra. Den garanterer optimal bentemperatur og forhindrer dermed overoppheting av senesystemet.


Egenskaper:


  • Reduserer smerte og hevelse
  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Akselererer elimineringen av giftstoffer
  • Akselererer de regenerative prosessene
  • Forbereder muskler og sener for anstrengelser

Teknisk beskrivelse:


INGEN DOPING - IKKE INVASIVHVA ER MAGNETOTERAPI?Magnetoterapi er en medisinsk metode som behandler flere patologier hos mennesker og dyr, ved a utnytte magnetfelter.De magnetiske feltene hjelper og tilrettelegger for mikrosirkulasjon av lymfe og blod, endringer og bruk av næringsstoffer i cellene, det naturlige biologiske forsvarssystemet og eliminering av metabolske avfallsstoffer.Dessuten gir magnetfeltene betydelige fordeler ved alle inflammatoriske prosesser som ofte ledsages av smerte. Fordelen oppnås ved en reduksjon av den inflammatoriske prosessen, samt en smertelindrende effekt på nervefibrene i vevet.


Produkt-ID: 19392

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4.5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Kjøp dem sammen

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre