FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Veredus Magnetik Four Hours, framben

Produkt-ID: 19392

kr 2.685,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus Magnetik Four Hours, framben
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Veredus Magnetik Four Hours, framben
kr 2.685,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Veredus Magnetik Four Hours, framben
kr 2.685,00
Veredus Magnetik Four Hours, bakben
kr 2.685,00
Veredus Magnetik Four Hours, framben
Beskrivelse

Beskrivelse

Terapeutisk enhet med 40 neodymmagneter som utvikler en effekt på 2400 Gauss hver, fordelt på bøyesenene, strekksenene, kodene og ballene. Enheten er laget av pustende Aerox-materiale, fôret med Lycra. Den garanterer optimal bentemperatur og forhindrer dermed overoppheting av senesystemet.


Egenskaper:


  • Reduserer smerte og hevelse
  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Akselererer elimineringen av giftstoffer
  • Akselererer de regenerative prosessene
  • Forbereder muskler og sener for anstrengelser

Teknisk beskrivelse:


INGEN DOPING - IKKE INVASIVHVA ER MAGNETOTERAPI?Magnetoterapi er en medisinsk metode som behandler flere patologier hos mennesker og dyr, ved a utnytte magnetfelter.De magnetiske feltene hjelper og tilrettelegger for mikrosirkulasjon av lymfe og blod, endringer og bruk av næringsstoffer i cellene, det naturlige biologiske forsvarssystemet og eliminering av metabolske avfallsstoffer.Dessuten gir magnetfeltene betydelige fordeler ved alle inflammatoriske prosesser som ofte ledsages av smerte. Fordelen oppnås ved en reduksjon av den inflammatoriske prosessen, samt en smertelindrende effekt på nervefibrene i vevet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hesten min ser ut til å like henne veldig!
0 Likes

Kvaliteten på Garmaschen har vært veldig god med leveransen min heldigvis! Det er ingen sømmer, og materialet er veldig bra. Hesten min ser også ut til å like henne veldig. Jeg er veldig fornøyd med det.

vurdering
0 Likes

Jeg kjøpte leggings i online salg. Da jeg pakket dem ut for første gang, var de første trådene allerede trukket og noen sømmer var allerede åpnet. Var beregnet på retur fra en annen kunde, som jeg fikk der. Ellers passer de veldig bra og oppfyller mitt mål etter min mening

Størrelse: Normal
Kjempe fornøyd
0 Likes

Jeg kjøpte disse etter hesten min fikk en seneskade vinteren 2013. Etter en tilvenningsperiode brukte jeg dem nesten hver kveld i 2mnd, og så har vi gradvis trappet ned. Bruker dem ett par netter i uka nå. Sena ser kjempe fin ut nå, og jeg er overbevist om at disse belegga har hjulpet oss masse! Virkelig ett bra kjøp! Belegga er noe store i størrelsen synes jeg - til min slanke varmblods ble str M nesten litt forstort, men heldigvis kan borrelåsene strammes godt inn.

Størrelse: Liten
Strålende Fornøyd!!
0 Likes

Jeg kjøpte disse magnet belegga etter hesten min fikk en skade på buesenen vinteren 2013. Jeg har brukt dem mye i denne perioden og de er fremdeles som nye. Sena til hesten ser utrolig bra ut nå, og jeg er overbevist om at disse belegga har hjulpet masse i healing prosessen. Anbefales virkelig!

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.