FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Zandona Air terapeutisk støttebelegg bakbein

Produkt-ID: 307024

kr 2.490,00
(Pris inkl. MVA)
Zandona Air terapeutisk støttebelegg bakbein
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Zandona Air terapeutisk støttebelegg bakbein
kr 2.490,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Zandona Air terapeutisk støttebelegg frambein
kr 2.490,00
Zandona Air terapeutisk støttebelegg bakbein
Beskrivelse

Beskrivelse

Det terapeutiske støttebelegget har 18 magnetiske enheter som bedrer cellulære funksjoner, de gir en naturlig terapeutisk støtte fra hoven til pipa og gir refleksologi til hele kroppen.Dette er et 2-i-1 produkt som er utviklet for å støtte leddbåndene og seneapparatet under transport, eller for å hindre hevelser etter trening. De er 100% italieske, med utskiftbar innside med COOLMAX (spesielle fibre som transporterer fuktighet mot den ytre overflaten av stoffet slik at huden holdes tørr). På utsiden, i nærheten av koden, er det en ekstra beskyttelse som reduserer slitasje på grunn av friksjon. Elastiske stropper med borrelås er tilpasset for å gi optimal støtte til senene, komfort og grep.Permanentmagneten som anvendes er sammensatt av et sterkt magnetisk legering av neodym, jern og bor med nikkelbelegg, og er i stand til å gi en magnetisk flukstetthet på 2600 Gauss hver.Plasseringen av magnetene, deres flukstetthet, intensitet og polarisering har blitt studert av veterinærer og proffe ryttere for å maksimere lokal økning av vaskulær blodstrøm og lymfatisk sirkulasjon, noe som gir flere fordelaktige effekter:Refleksologi effekter:Ved hjelp av refleksologiprinsipper, som er magnetisk stimulerende reflekspoeng (Ting) plassert på spesifikke meridianer hos hesten (de samme punktene som brukes for akupunktur), blir moderate rebalanseringseffekter oppnådd:Bakbeinsbelegg:Magneten ved Yang meridian LIV (Lever - Ting LIV 1), virker på kodene, på de overfladiske sidemusklene og på muskler i kryss og hofter.Magneten ved Yang meridian KI (Nyre - Ting Ki 1), virker på kodene, på bein og bak-senene.Magneten ved Yang meridian SP (Milt - Ting SP1), virker mot overdreven dannelse av leddvæske og har positive effekter på små og store psoas muskler.Magneten ved Yin meridian BL (blære - Ting BL67), virker på hoven.Magneten ved Yin meridian GB (galleblæren - Ting GB44), virker på hoven og på sidemusklene.Magneten i nærheten av Yin meridian (magen - Ting ST45) ST, virker mot problemer i muskler og kodene.


Egenskaper:


  • Muskler, sener og beinhinneskader
  • Betennelser i leddbånd
  • Beinbrudd
  • Osteoporose

Teknisk beskrivelse:


Lokale magneto-terapeutiske effekter:Smertestillende effekt.Betennelsesdempende effekt.Økning av mikrosirkulasjonen i brusk.Akselerasjon av absorpsjon av melkesyre.Akselerasjon av prosessen som eliminerer giftstoffer.Akselerasjon av den osteogenese prosessen.Akselerering av cellulære prosesser.Generelle magneto-terapeutiske effekter:Økt blodsirkulasjon ► økt oksygenering ►cellular acidose reduksjon ► pH-gjenopprettelse ► remineralisering av bein.pH-gjenopprettelse ► reduksjon av betennelsesreaksjoner + rebalansering av tarmbakterieflora + styrking av immunsystem .Nedsatt blodtrykk ► beroligende effekt.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

stor
0 Likes

Kanoner veldig bra Kjøpt for senebetennelse i kuleopphenget. Kan ikke snakke om effektivitet fordi fremdeles nylig Men mot de bakerste er mye penere

Størrelse: Normal
Jeg er overrasket
0 Likes

Kjøpt fordi hoppen min er systematisk kassødem. Med ødemet Hun lager sprekker og deretter lymfangitt

Størrelse: Normal
SUPERINNHOLD
0 Likes

Hoppa mi gjør bokødem raskt, med sprekker så snart hun svulmer. Jeg prøvde sokkene strid, det fungerer bra, men kjedelig å legge og tårer raskt hvis chaval er skodd. Så jeg kjøpte disse gangartene, med nøling gitt prisen, men er SUPER-innhold, setter enkelt og ULTRA EFFICIENT, det er ikke i det hele tatt oppblåst. Det har gått en uke, for å se det tid i tide ...

Størrelse: Normal
Ikke billig, men effektivt
13 Likes

Pro: ❤️ Hest kan ha følt den magnetiske effekten umiddelbart ❤️ Innvendig "foring" og ytre skall kan enkelt skilles fra for rengjøring eller utskifting ❤️ Selv gammel galle blir myk etter bare en kort bruk ❤️ Kan også brukes som transportkjøring Contra:

Størrelse: Normal
Terapeutiske gangarter zandona
0 Likes

Glad for mitt kjøp, tilpassing av myk medisin og co, setter jeg veldig pris på konseptet med dette produktet. Jeg bruker den i tillegg til den daglige pleien, som en pleie / forebygging etter at en forstuing / senebetennelse hadde etterlatt et lite hjul når jeg passerte den unge 1m55-typen store ponnien min: Størrelse: M God kvalitet, solid og pen. "Flanell" -magnetene virker skjøre på nivåer av glomer, for å se i tide.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.