FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Bucas Recuptex Therapy dekken

Produkt-ID: 316877

kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
Bucas Recuptex Therapy dekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Bucas Recuptex Therapy dekken
kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Recuptex Therapy dekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Bucas har utviklet et helt nytt Recuptex Therapy dekken som ikke bare forhindrer en rekke medisinske problemer, men kan også bidra til å behandle et stort antall plager, som:
Artrose.
Muskelstivhet.
Myke vevskader.
Muskelhardhet.
Kissing spine.
Materialet er laget av en netting av ekstremt fint, rustfritt stål, så det fungerer som et skjold som reflekterer det magnetiske feltet kroppen produserer. Å bevare disse magnetiske feltene stimulerer blodsirkulasjonen og oksygenflyten i hestens kropp og rygg. Dette heler og reduserer hevelse og inflammasjon, samt at det fremmer raskere restitusjon.
Det kan brukes på hesten 24 timer, 7 dager i uka hvis det er nødvendig, men det er anbefalt øke bruken sakte, og overvåke hestens reaksjoner på Recuptex Therapy dekken når du starter å bruke det. Siden egenskapene til materialet bidrar med å varme opp musklene kan det være at hesten begynner å svette hvis det står med det over en lengre periode.
Bucas Rexuptex Therapy dekken er det ideelle valget for behandling av hester med kronisk artrose eller ryggproblemer. Det bidrar til å øke helingsprosessen i et naturlig, beskyttet miljø. Det nypatenterte, magnetiske klikk-låsen foran og kryssgjorder gjør at dekkenet ligger stabilt.
Dekkenet kan vaskes opp til 100 ganger på 30°C, og egenskapene vil fortsatt virke, i motsetning til mange andre terapidekken som er på markedet nå.
Recuptex Therapy dekken er et pålitelig og høyteknologisk hestedekken som ingen hester burde være foruten.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

mistankene er gode
0 Likes

Jeg har en følelse av at det gjør hesten min veldig rolig. Først trodde jeg at han hadde klager i ryggen, men dette viste seg å være en seneskade. Jeg har bestemt meg for å beholde teppet fordi det holder seg veldig stille under det og derfor er lettere å håndtere i løpet av hvileperioden. Ryggen hans forblir også god.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.