Hoof Aid Special, 5 kg

1.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
5 kg (218,00 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Stimulerer hovvekst og forbedrer hovenes kvalitet.

Bruksområde

Cavalor Hoof Aid Special er et kosttilsudd utviklet til å forbedre hovkvaliteten. Siden noen hester har svært dårlig hovkvalitet, trenger de mye mer enn kun et vitaminmikstur som Biotin. Cavalor har utviklet en spesiell, høy kvalitets mikstur som gjenoppretter hovkvaliteten i slike hester.Cavalor Hoof Aid Special brukes av fagfolk og spesialister i kampen mot skjøre og revne hover, separerte hovvegger, stagnasjon av hovvekst og dårlig hovkvalitet.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Hoof Aid Special inneholder biotin og MSM. MSM er en meget biotilgjengelig svovelkilde. Svovel er en nødvendig ingrediens i keratin, en viktig bestanddel av hovveggen. Cavalor Hoof Aid Special inneholder også A-, D3-, B2-, B3- og C-vitaminer, samt kolin, kalsium og fosfor, chelatert kobber og sink. Videre inneholder Cavalor Hoof Aid Special aminosyrer som er viktige for hovvekst og hovkvalitet. Cavalor Hoof Aid Special ble spesielt utviklet for å inneholde de stoffene som har en positiv påvirkning på fordøyelighet av næringsstoffer og bindevevets motstand og fleksibilitet.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special gis som kosttilskudd: 50-150 g pr. dag i minst 1,5 måneder.

Emballasje

5 kg spann

FAQ

Hva er fordelen med MSM i Cavalor Hoof Aid Special?

Hovveggen inneholder relativt store mengder med keratin. Sulfur er en viktig bestanddel i keratin, og MSM er en god svovelkilde.

Hvorfor finnes det mer biotin i Cavalor Hoof Aid enn i Cavalor Hoof Aid Special?

Den daglige mengde biotin er nøyaktig den samme i begge produktene. Den daglige doseringen for Cavalor Hoof Aid er 30 g pr. dag (da biotinkonsentrasjonen er mye høyere), mot 135 g pr. dag for Cavalor Hoof Aid Special.

Hvor lenge skal jeg gi Cavalor Hoof Aid Special før jeg begynner å se resultater?

Hovvekst er en langsom prosess Derfor vil resultatene være synlige etter ca 6 uker. Det er sterkt anbefalt å gi Cavalor Hoof Aid Special i 3-6 måneder. I alvorlige tilfeller kan kontinuerlig administrering være nødvendig.

Produkt-ID: 25417

Les Omtaler:

Farge: