Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Finntack Pro syntetiske kjøretømmer

Produkt-ID: 11475

kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro syntetiske kjøretømmer
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro syntetiske kjøretømmer
Beskrivelse

Beskrivelse

Syntetiske tømmer i Beta-materiale med håndstropper. Endestykke i rustfritt stål. Tilgjengelig i to farger og to størrelser. Medium, 4,0 m og Large 5,0 m.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

2 Likes

Full score! Fin fleksibel og fleksibel, god racing. Jeg anbefaler :)

opplærings Reins
1 Likes

Jeg har denne typen treningsguider, og jeg synes de er flotte. Du går ikke etter kakerlakker akkurat som skinn, du trenger ikke å fete - dusje, men rent og tørt.

1 Likes

Veldig bra fører! Ikke "hard og stiv" som mange beta-guider, men virkelig smidig og myk, lett å justere mens du kjører :)

Syntetiske racerspor
1 Likes

Skuffet. De nyere styrene brøt sammen i starten, like før avgangsbilen. Jernforsterkningene fikk klammene avskåret og tømmene presset inn i mosen og strykejernene holdt seg og presset hesten.

Beste i markede!!
0 Likes

Dette er nok det beste jeg har brukt, jeg ser også på løp at alle de fleste nå kjører med den! Fantastisk produkt!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.