Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer

Produkt-ID: 18582

kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Bandasjer som reflekterer hestens kroppsvarme, og reduserer hevelse uten bruk av linimenter eller grøtomslag.Våre Quick Wraps stallbandasjer er laget med de beste Welltex stoffer i en blanding av bomull/polyester, fylt med keramisk pulver. Det keramiske pulveret reflekterer hestens naturlige kroppsvarme og skaper en beroligende, infrarød termisk varme. Varmeterapi er en velkjent metode som brukes til å lindre og helbrede skadde muskler, sener og ledd. Når disse bandasjene festes rundt hestens ben, vil det unike keramiske innholdet skape en skånsom varme som reduserer væskefyte hevelser, uten bruk av linimenter og omslag. Bruk dem etter en anstrengende ridetur og la de være på om natten. Eller bruk dem under transport. Disse stallbandasjene er ideelle for rehabilitering etter skader eller brukes forebyggende. Quick Wraps Royal selges kun i par, en for høyre og en for venstre ben. Wraps er tilgjengelig i tre ulike høyder: S = 35, M = 40 og L = 45 cm.


Egenskaper:


  • Back On Track® Royal stallbandasjer er de ulitmate, terapeutiske beleggene, og er like populære som Stable, Turnout og Transport-bandasjene
  • Selges i par og er tilgjengelig i fire praktiske størrelser
  • De har en robust og holdbar utside i neopren, fôret med det revolusjonære, keramikkinsatte materialet Welltex™
  • (det bør imidlertid tas hensyn når der brukes i paddock, særlig for hester med lave hæler)
  • Royal stallbandasjer passer både fram- og bakbein, er enkle å ta på, og kan gi et komfortabelt, dempende lag (dekker kronrand, kode og pipeområdet)
  • Innvendige lag kan separeres fra det utvendige skallet for vasking

Teknisk beskrivelse:


Blanding av bomull og polyester.Wellex stoff fylt med keramsik pulver: Svart.Behandling: Maskinvaskes inntil 30° Bruk vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Lufttørkes, må ikke tørkes i tørketrommel.Selges parvis.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

en god innvestering!
7 Likes

For en hest som sliter med galler eller fyllinger er dette produktet ett flott alternativ, fyllingene og gallene forsvinner ofte etter noen uker og kan være borte gangske lenge. jeg synes dette produktet hjalp min hest mye. han ble mer positiv til treningen og ryggplaten som jeg også kjøpte hadde samme virkning, hesten ble mer villig til og bruke ryggen. equiterapauten kom og sa at det ikke var noe og ta på hesten etter jeg begynnte med dette. er ikke noe som trengs og brukes hver dag heller. dette er noe som de fleste som har hester som sliter med muskelspenninger og andre ting kan kjøpe med store fordeler.

Gode stallbelegg.
5 Likes

Disse beleggene er veldig gode på hester som har fyllinger eller som har jobbet hardt. De er lette å ta av og på og sitter stabilt og fint på hestebeina. De er også enkle å holde rene for dynen inni belegget kan tas ut og vaskes separat.

5 Likes

Stor rask bandasje som kanon på både for- og bakben! Sterkt anbefalt til alle hester!

Stabile støvler Tilbake på banen
5 Likes

Jeg kjøpte to par til hesten min, jeg anbefaler å ta størrelse M for de forrige og størrelsen L for bakkroppen (for en hest). Veldig bra action, lemmer og sener hvilte, en frisk hest og veldig passform dagen etter til tross for to dager med konkurranse og 4 runder intens CSO ...! Veldig overrasket over effektiviteten, jeg anbefaler det på en god måte for våre monteringer

Stor ettervern!
4 Likes

Med sin egen unge estehevosellani Jeg har brukt Back on Track produkter i bena og ryggen, og fant dem til å være utmerket. Putene er et godt ettervern etter en estetisk trening eller en hardere trening, og forhindrer også veldig godt potensielle vevsskader på hesten min. Hesten min har forandret øynene siden jeg begynte å bruke produktene. Hesten er skarpere og mer villig til å gå, takket være Back On Track-produkter.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.