FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer

Produkt-ID: 18582

kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer
kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Back on Track neoprenlag til Quick Wrap Royal
kr 250,00
Back On Track Royal hurtig-stallbandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Bandasjer som reflekterer hestens kroppsvarme, og reduserer hevelse uten bruk av linimenter eller grøtomslag.Våre Quick Wraps stallbandasjer er laget med de beste Welltex stoffer i en blanding av bomull/polyester, fylt med keramisk pulver. Det keramiske pulveret reflekterer hestens naturlige kroppsvarme og skaper en beroligende, infrarød termisk varme. Varmeterapi er en velkjent metode som brukes til å lindre og helbrede skadde muskler, sener og ledd. Når disse bandasjene festes rundt hestens ben, vil det unike keramiske innholdet skape en skånsom varme som reduserer væskefyte hevelser, uten bruk av linimenter og omslag. Bruk dem etter en anstrengende ridetur og la de være på om natten. Eller bruk dem under transport. Disse stallbandasjene er ideelle for rehabilitering etter skader eller brukes forebyggende. Quick Wraps Royal selges kun i par, en for høyre og en for venstre ben. Wraps er tilgjengelig i tre ulike høyder: S = 35, M = 40 og L = 45 cm.


Egenskaper:


  • Back On Track® Royal stallbandasjer er de ulitmate, terapeutiske beleggene, og er like populære som Stable, Turnout og Transport-bandasjene
  • Selges i par og er tilgjengelig i fire praktiske størrelser
  • De har en robust og holdbar utside i neopren, fôret med det revolusjonære, keramikkinsatte materialet Welltex™
  • (det bør imidlertid tas hensyn når der brukes i paddock, særlig for hester med lave hæler)
  • Royal stallbandasjer passer både fram- og bakbein, er enkle å ta på, og kan gi et komfortabelt, dempende lag (dekker kronrand, kode og pipeområdet)
  • Innvendige lag kan separeres fra det utvendige skallet for vasking

Teknisk beskrivelse:


Blanding av bomull og polyester.Wellex stoff fylt med keramsik pulver: Svart.Behandling: Maskinvaskes inntil 30° Bruk vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Lufttørkes, må ikke tørkes i tørketrommel.Selges parvis.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Island Hesteeiere
0 Likes

Brukes både som følge av skader og som transportbeskyttelse. Veldig fornøyd. Som andre BoT-produkter er de litt større i størrelse. Størrelse S fungerer bra. Kan muligens ha M på bakbena hvis du vil at de skal gå høyere bak. Dette i motsetning til den tyngre C-ponnien og slanke D. Lett å ta av og på. Stikker litt på borrelåsen. Lett å vaske.

Størrelse: Normal
Dårlige beskyttere
0 Likes

Kjøpte beskyttere på grunn av senskader. Imidlertid hadde det allerede blitt dannet baller på de nedre arkene etter montering. Beskyttere er da veldig dyre hvis det allerede er kuler etter en gang.

Størrelse: Normal
topp
0 Likes

Veldig lett å påføre Ideelt etter en innsats, lemmene forblir veldig tørre. Forenkler bedring

Størrelse: Normal
tilbake
0 Likes

Jeg vil gjerne klage på min nye kjøpte tilbake på sporet bunnen stroppen på en har gått fra ikke lenger satt fast i resten av stroppen etter bruk i ca 14 dager praksis jeg har hatt lignende som varte i et år uten skade hilsen Birte Naver

herlig
0 Likes

Botens stall har vært fantastisk. Jeg har produkter så langt, men dyrt og fullstendig lense. Vi kjøpte skjold til bakbena på den 20 år gamle eiken min fordi de hadde hevelse som er typisk for en gammel hest. Etter å ha blitt vant til episoden i to netter, var skjoldene i beina og hevelsen var borte. Nå har vi sluttet å bruke liniment fordi disse er mye mer effektive. Etter et par måneder kjøpte vi også fordelen med deres egne føtter. Hesten ble ung og veterinærene tror ikke hvor tørre og sunne føttene er. Osteopaten berømmer også leddbevegelsene i området for å være gode. I vinterperioden er du absolutt i ly, vi hadde rullebanen åpen to ganger. Botene på føttene og dagen etter er såret som uken det har kommet. Og ingen impers. Fantastiske produkter. De holder seg godt på beina og kan virkelig ikke settes for stramme fordi madrassene er så myke. Du ønsker å trene selv. Valuta for pengene.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.