« Tilbake / Merker / Back on Track

Back on Track Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap stallbandasjer (2 stk)

1.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Klar for høsten? - Gave på 120 nok
Kopier kode: AUTUMN
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.09.2023.
Farge: Black
Black Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap stallbandasjer (2 stk)
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Royal Quick Wraps Deluxe - verdens enkleste stallbandasjer til hest! Stallbandasjene har alltid vært en favoritt blant kundene. Den innvendige polstringen har vår velkjente Welltex®-teknologien som kan hjelpe med å stimulere blodsirkulasjonen gjennom fjerninfrarød energi. Effekten kan hjelpe med å lindre ubehag hos hester som har problemer med ligamenter, sener og ledd. Kunder bruker ofte Quick Wraps for å forhindre eller komme seg etter skader, slik som artrose, betennelse og hevelser Nå introduserer Back on Track en ny og oppdatert deluxe-modell av dette klassiske produktet. Stallbandasjene består av to deler. Et robust og holdbart ytterskall, og en tykk innvendig polstring med Welltex®-teknologi. Royal Deluxe-modellen er anatomisk formet for best mulig komfort og passform. De er lett buet på toppen for å minimere trykk på sener, og gir dermed økt bevegelsesfrihet til hestens bein. Beleggene har et forsterket og vannavvisende stoff nederst, mot hoven. Stallbandasjer er lette å bruke, og et utmerket alternativ til å bandasjere beina. Fire sterke borrelåsfester sikrer en individuell og tilpasset passform både i stallen og når du transporterer hesten. Det utvendige skallet og polstringen er festet sammen med borrelås, noe som gjør det enkelt å vaske og tørke beleggene.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknologi
  • Anatomisk form
  • Holdbar og sterk borrelås til feste
  • Forsterket og vannavvisende kant

Teknisk beskrivelse:

Innside: 100% polypropylen med keramikk. Fyll: 100% polyester. Utside: 100% neopren. Størrelser: S: 35x40 cm. M: 40x40 cm. L: 45x40 cm. XL: 50x45 cm.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maksimalt 40°C, på et skånsomt vaskeprogram.  Ikke bruk blekemiddel, skal ikke tørketromles, skal ikke strykes, skal ikke renses. Ikke bruk tøymykner.

Produkt-ID: 342183

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: