FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track Royal bakbeinsbelegg

Produkt-ID: 19222

kr 1.049,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track Royal bakbeinsbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track Royal bakbeinsbelegg
kr 1.049,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Royal bakbeinsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Som et utmerket supplement til vår samling av Royal-belegg: Royal senebelegg og beinbeskyttere, har vi nå bakbeinsbelegg tilgjengelig.
Beleggene har en anatomisk utforming som gjør at de sitter bra. De garanterer maksimal komfort og de blir liggende perfekt på hestens bakbein. Hard, men allikevel lett i slagsonen, forsterket utside av polypropylen, fôret med 100% poylester med innblandet keramikk. Ideell for trening og konkurranse - spesielt for dressur- og feltrittstrening, da utsiden beskytter beinet godt rundt kodeleddet, samtidig som neoprenen rundt tillater maksimal bevegelse av leddene.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fine belegg
0 Likes

Fine og pene belegg. Sitter godt på beinet og er enkle å holde rene. Minus for at det er vanskelig å ta av og på pga hardplasten i spennene. Spesielt harde å få av. Men passform og funksjonalitet veier opp

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.