Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track Royal Work beinbeskyttere, frambein

Produkt-ID: 19238

kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track Royal Work beinbeskyttere, frambein
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Royal Work beinbeskyttere, frambein
Beskrivelse

Beskrivelse

Våre Royal Work beinbeskyttere er TPU-laminert med nylon for høy tetthet og har ekstra forsterkning i bunnen. Tykt neopren på innsiden er perforert for å gi ekstra ventilasjon og lufttilførsel, som tillater dem å "puste". Ekstra sterk elastikk og messingspenner gir en utmerket passform. Selges i par.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flotte leggings, men små
0 Likes

Både visuelt og kvalitativt overbevisende. Imidlertid er størrelsen "varmblod" egnet for slike bare for frambenene og ikke som produsenten også bak - men de er mye for korte.

Sterkt anbefalt ...
0 Likes

Jeg har en siste ponni, Palomino. Hun er veldig følsom. Men leggingsene passer veldig bra. Det eneste som plager meg litt er at den nedre låsen ikke blir sydd skrått nok inn. Kaster litt rynke. Men det forstyrrer bare visuelt. Jeg var litt skeptisk til å begynne med fordi de ser så lange ut. Men topp. Har også Streichkappen. Den sitter litt løs, men holder fremdeles utmerket. Dyrt, men absolutt anbefalt.

Tilbake på banen
0 Likes

Bra utførelse, passet veldig bra Har prøvd noen leggings til hesten min, men passformen var alltid vanskelig: for det meste var leggingsene for lange / for brede (WB) eller for å ha plass på avstand, men skulle kurs (ponni) eller har skrubbet. Selv om disse gangartene allerede er ganske dyre, har kjøpet definitivt lønnet seg.

Tilbake på banen arbeider støvel stl full
0 Likes

Noe lite i størrelse, kjøpt fullt for mine hester i normal størrelse. Passer veldig bra, men på baksiden blir de grensen for små. Skulle ønske at disse kommer i størrelse x-full snart.

Veldig bra ut!
0 Likes

Er veldig fornøyd med produktet. De er pene, enkle å tørke og sitter godt. Jeg har en stor hest på 177 cm og størrelse 4 i sko, så jeg lurte på om full ville være nok. De sitter på den ytre spennen, men det fungerer veldig bra.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.