Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!

Kerbl FlatBack fôr- og vannbøtte, ca. 20 liter

Produkt-ID: 312273

kr 239,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Kerbl FlatBack fôr- og vannbøtte, ca. 20 liter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kerbl FlatBack fôr- og vannbøtte, ca. 20 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


  • Kapasitet ca. 20 liter
  • Til beite og stallen samt på veien under transport
  • Svært robust bøtte fremstilt av nesten uknuselig plast
  • Flat rygg gjør at den kan brukes som fôrkrybbe
  • Inkl. vekt

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

suveren
1 Likes

En vakker bøtte. For øyeblikket motstår han godt. Med bøttene jeg hadde før, var det problemer med håndtaket, at hestene alltid kom ut av festene til siden, og at det noen ganger forårsaket skader. Der holder det for øyeblikket! For sikkerhets skyld er hvert feste omgitt av en runde med gips ...

Kerbl FlatBack fôr- og vannbøtte, ca. 20 liter
0 Likes

god å slitesterk vann bøtte som tåler mye. har man lekne hester som ødlegger mye bøtter annbefaler jeg denne. ok pris for ei slitesterk bøtte

Rett og slett en skikkelig god bøtte
0 Likes

Jeg har aldri tatt i en hest, men har noen akvarier som gjør at jeg bruker bøtter til flere formål. Bøtter fra dagligbutikken er ubrukelig. Har mer enn en gang opplevd å stå igjen med hanken når 10 liter vann flyter utover. Men ikke med denne bøtten. Denne tåler "alt", er stødig og at den er flat på ene siden er helt super når en skal plukke opp ting fra akvariet og over i bøtten, nesten ikke noe søl når en bruker denne. At den tar 20l er heller ingen ulempe. Det er litt tyngde i bøtten, men ikke mer enn at det bare kjennes ut som kvalitet. Nå kjøper jeg enda en til, i en annen farge, til husvasken.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.