Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze vatterte 3-finger vinterhansker

Produkt-ID: 31690

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze vatterte 3-finger vinterhansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Fingrene holder seg komfortable i denne kombinasjonen mellom votter og hansker.


Fingrene dine kommer ikke til å fryse med disse varme, vatterte ridehanskene. Ekstra grep forhindrer at tøylene sklir gjennom fingrene dine i det kalde været. Lommen for fingrene dine forhindrer dem fra å bli kalde, samtidig som separat tommel og lillefinger gjør at du klarer å holde tøylene.


Egenskaper:


  • Polstret, vattert 3-finger hansker
  • Myke, varme til vinteren
  • Utmerket PU-grep i håndflaten

Teknisk beskrivelse:


100% polyester, PU-grep i håndflaten.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørkes i tørketrommel, bruk ikke skyllemiddel, vaskes på vrangen.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varme, men elendig kvalitet.
1 Likes

Kjøpte de i butikk og brukt de to ganger på kort tur. De er varme men har allerede raknet, så velger ikke disse flere ganger. Anbelafes ikke til andre.

Beste. Hansker. Noensinne.
0 Likes

Jeg bor i Montana, USA, og vintrene her blir bitende kalde. Jeg har haugfôrede fingerhansker som jeg brukte i et par år når jeg fôret hester, men i -40F vindkraft ville fingrene mine være blå i løpet av 5 minutter, selv med lagdeling. Jeg ville ha en hanske som var fleksibel nok til å manøvrere kjettinger og portlåser, men som var velsmakende nok til at jeg ikke skulle få frostskader med høy. Disse vottene forandret livet mitt. Jeg har hatt dem i tre lange vintre nå, den siste var * ekstrem *, og ikke en gang hadde jeg kalde fingre. Jeg lag dem med billige bomullsfingerhansker under, og jeg er helt klar. Griperen under er nær barbwire-bevis - de er min favoritt for å tråkke gjennom ekle gjerder. Disse karene kommer ut med meg minst to ganger om dagen, og jeg har brukt og misbrukt dem. Sømmen har delt seg noen steder på grunn av for mye slitasje fra min side, men de er fremdeles varme og funksjonelle. Hvis de har holdt på så lenge for meg, vil de sannsynligvis være udødelige for noen andre. De er ikke nødvendigvis vanntette, da de kan bli gjennomvåt (fremdeles bedre enn deerskinhanskene mine) og høyet klistrer seg fast. Jeg har ikke brukt dem som rir, så jeg kan ikke attestere det. Uansett vil jeg gå god for disse små redningsmennene til Rapture kommer. Eller til de * helt * faller fra hverandre, noe jeg ikke kan se skje innen 5 år. Unødvendig å si, jeg anbefaler disse hanskene på det sterkeste.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.