« Tilbake / Merker / Roeckl

Roeckl Roeckl Waregem ridehansker

699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 2 )
Kopier kode: 23_september_20amount
Farge: Black/Copper
Black/Copper Roeckl Waregem ridehansker
Black Roeckl Waregem ridehansker
Størrelsestabell
Størrelse cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den vanntette WAREGEM ridehanske gir ideell, behagelig og komfortabel værbeskyttelse mot kalde, regntunge dager i stallen og på hesteryggen. Den tettsittende ridehansken passer som et ekstra hudlag og kommer med PFC-fri, elastisk VaporFlex med høye pusteegenskaper, laminert på håndbaken. Håndflaten er laget av robust DURADERO semsket skinn og skilter med omfattende silikon for å gi et sklisikkert grep om tøylene. Modellen kommer også med permanent vanntett og pustende ROECK-TEX MEMBRANE, noe som hindrer hånden fra å bli kald i kjedelige værforohld. Det myke, hurtigtørkende og klimaregulerende Easy-Dry fôret sikrer varme og komfort. Praktisk og funksjonell: lagene med materialer på håndflaten er nøye limt sammen for å forhindre at de glir når du holder i tøylene. Tommelen og pekefingeren er kompatible med touchscreen, noe som sikrer at du ikke trenger å ta av deg hanskene, selv ikke når du skal bruke telefonen. Den enkle festemekanismen på neoprenhåndleddet sikrer at WAREGEM-hansken omslutter håndleddet tett og behagelig. I tillegg, siden ryttere setter pris på sjansen til å opprettholde sin stilfølelse når de praktiserer det beste tidsfordrivet, har ROECKL inkludert metallapplikasjoner på baksiden av hånden. Tilgjengelig i svart og dynamisk svart/neon.

Egenskaper:

  • Håndbak: VaporFlex PFC-zero
  • Håndflate: DURADERO WR
  • Egenskaper: ROECK-TEX membran, kompatibel med smarttelefon, silikon-grip, neopren rundt håndledd med enkel lukking, Easy-Dry fôr

Teknisk beskrivelse:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Produkt-ID: 333320

Les Omtaler:

Farge: