« Tilbake / Merker / Back on Track

Back on Track Back On Track sjabrak, dressur No. I

1.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 3 )

Spar nå 12 % EKSTRA eller 17 % EKSTRA i vår nye APP!

Kopier kode: SPRING12
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 20.05.2024.
Farge: Black
Black Back On Track sjabrak, dressur No. I
WH/AB Back On Track sjabrak, dressur No. I
Størrelsestabell
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbake

Det er viktig at sjabrakens størrelse er basert på sallengden, og ikke nødvendigvis på hestens rygglengde. Sjabraken skal alltid være litt lengre enn salen. Sjabrakens modell skal også stemme overens med saltypen (f.eks dressur, kombinert).

 

P-sjabraker (Ponni) passer vanligvis salstørrelser 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Egenskaper:

  • 100% bomull. Fôring: 100% polpropylen. Polstring: 50% bomull, 50% polypropylen.
  • Spesielt utviklet for en komfortabel passform, med høy manke, gjordstropp, festestropper og generøs størrelse.
  • Laget av robust bomull/polyester, fôret med det revolusjonerende Welltex™-stoffet.
  • Når du rir med denne sjabraken vil hestens ryggmuskler hurtig slappe av og varmes opp.
  • Kroppen responderer positivt på den infrarøde bølgen. Dette øker sirkulasjonen, noe som kan hjelpe bevegelighet og bidra til å unngå skade.
  • Den gode varmen øker blodgjennomstrømning, noe som bidrar til å lindre muskelspenninger og forbedre smidigheten i ryggen.

Produkt-ID: 321994

Les Omtaler:

Farge: