Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Finntack PRo neoprenunderlag med jersey-forsterkning

Produkt-ID: 18512

kr 99,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack PRo neoprenunderlag med jersey-forsterkning
Beskrivelse

Beskrivelse

Solide neoprenplater, hvor en side har jersey-fór. Kan brukes med bandasjer i stedet for benbeskyttere. Tykkelse: 4,3 mm. 40x33cm. Sett med 2 stk.


Teknisk beskrivelse:


Neoprenplater, m/jersey forsterkning, 4,3mm.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super fin og god kvalitet
0 Likes

Dokumentene er ideelle for traverhesten min. Jeg kan bare anbefale det

Quiltede jakker av kvalitet
0 Likes

Jeg burde allerede få rabatt hele tiden i kundens butikk, fordi jeg handler her oftere enn på dagligvarebutikken. Denne gangen tok jeg disse vatterte jakkene til en test. Kvaliteten er over ros. Stram og elastisk, gå bra med et bandasjerom. Kanskje det perfekte alternativet for meg. De takler funksjonen sin med et smell. Nok en gang, takk til konsulentene for deres hjelp til valg.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.