Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze EZ Grip, med kort busk

Produkt-ID: 26057

kr 69,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze EZ Grip, med kort busk
kr 69,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze EZ Grip, med kort busk
Beskrivelse

Beskrivelse

Gi hesten din en skinnende pels med denne børsten.
FYI: Gode børster fjerner smuss og støv fra hestens pels uten å fjerne naturlige oljer. Stiv bust er best på langt hår, mens myk bust er best på sensitive områder og kort hår. Horze Softgrip striglebørste er utmerket for å fjerne smuss og støv. Det ergonomiske håndtaket passer perfekt inn i hånden og gir et ekstra godt grep. Gummigrep er godt for en sliten hånd og gjør striglingen lettere. Kort bust gjør det enkelt å fjerne smuss og løse hår som igjen etterlater en skinnende pels


Egenskaper:


  • Ergonomisk gummibelagt håndtak gjør arbeidet lettere
  • Syntetisk bust
  • Kort bust
  • Stilig tofarget bust

Teknisk beskrivelse:


Base i gummiKort bust Lett å rengjøre! Kan vaskes med vann og såpe og deretter lufttørkes.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

OK for prisen
0 Likes

Låsen er godt i hånden, men den er litt tung. Jeg hadde kjøpt den til datteren min på 9 år, men død er nok den mest jeg som kommer for å bruke den er for tung for henne.

Super!
0 Likes

Stilig børste med uslåelig grep. Ganske myk, men fjerner selv den hardeste gjørmen!

Virkelig god børste!
0 Likes

Jeg anbefaler denne penselen på det sterkeste til alle som ønsker en skikkelig god root-whisky! Den er behagelig å holde takket være hvordan den er designet. Den har et veldig godt grep og er også effektivt! Kort sagt: En kanonbørste !! Kjøp !!

Størrelse: Liten
Fineste børster noensinne!
0 Likes

Det myke grepet sikrer at børsten er veldig behagelig å holde. Selv ville jeg noen ganger få ømme hender fra kantene på trebørster, og det er grunnen til at jeg valgte å prøve disse børstene. Den gjør jobben pent og er veldig fin å bruke! Min favorittbørste !!

Størrelse: Liten
Skobørste
1 Likes

En ideell børste til høve. Fjerner lett tørr jord på høve. Ideell størrelse for dette bruk. Altfor vanskelig for resten av kroppen. Vaskes lett: vaskerom og blekebad, skyll og tørk i solen!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.