Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze transparent gummikardask, liten og fleksibel

Produkt-ID: 26062

kr 29,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze transparent gummikardask, liten og fleksibel
kr 29,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze transparent gummikardask, liten og fleksibel
Beskrivelse

Beskrivelse

Lett å bruke og tøff mot smuss og leire


Liten, transparent røytebørste med bevegelige tagger som fjerner fastklistret gjørme og gir en skikkelig rengjøring mens den samtidig masserer huden. Denne lile børsten passer lett i hånden og har håndtak som sikrer et solid grep mens du børster. Perfekt når du skal børste på små områder av gangen. Denne børsten er fin for å stimulere naturlige oljer i pelsen og fjerner fastklistret gjørme bedre enn andre børster. Vi tilbyr røytebørster i alle størrelser. Ta en titt på vårt store utvalg av børster og pleieprodukter.


Features


  • Stiv gummibase med avrundede tagger
  • Fjerner inntørket smuss, løsner hår og masserer huden
  • Utmerket til bruk på hestens kropp for å stimulere naturlige oljer
  • Med håndtak som er en del av børsten og sikrer et solid grep

Details


  • Fleksibel med god kvalitet
  • Med håndtak som gir et ekstra godt grep
  • Vaskes i varmt vann
Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Den perfekte groomer for barn!
3 Likes

Denne skraperen rengjør smuss, støv og ull veldig godt, som faller ut under smelting. Materialet til denne skrapen er gummi, og dette er et klart pluss på grunn av det faktum at det ikke alltid er praktisk å rengjøre ullen fra plastskraperen, men her flyr den ut av seg selv. Skrebnitsa er virkelig liten, det vil ikke være veldig praktisk for en voksen å rengjøre hesten med den, men for barna helt riktig!

0 Likes

Denne funker supert å bruke på bena og litt i ansiktet der den store modellen ikke passer! Synes det er en veldig rimelig pris!

curry Comb
0 Likes

Gummi tispen er bra og den holder godt, men den føles bare veldig hard på hesten også.

Størrelse: Liten
Fleksibel, god størrelse og søt
0 Likes

Jeg kjøpte disse til feriegaver til fjøsvennene mine. Prisen er riktig, fargene er søte og karri er fleksibel, myk og er helt riktig (ikke for liten for hånden min). Har en også for meg selv, min tynnhudede hest liker det.

Størrelse: Liten
Det glitrer!
0 Likes

Jeg har nylig kjøpt denne harven og har siden vært veldig fornøyd med den. Det beste er ganske enkelt at han er lilla og glitrer! Fra kvaliteten og utførelsen er det bare små fradrag, fordi jeg personlig synes plasten på håndleddsstroppen er litt for hard og for edgy, og det er grunnen til at den noen ganger skrubber noe - men han klarer seg bra på hesten sine tjenester.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.