Kjøp Equine Fusion All Terrain broddsett, 36 brodder | horze.no

All Terrain broddsett, 36 brodder

kr 429,00
Pris inkl. MVA
Equine Fusion All Terrain broddsett, 36 brodder
Equine Fusion All Terrain broddsett, 36 brodder
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Equine Fusion All Terrain broddsett, 36 brodder
Beskrivelse

Beskrivelse

Equine Fusion broddsett er designet slik at dine Equine Fusion joggesko kan brukes året rundt, uavhengig av vinterføre eller gjørmete vårføre. Broddene er enkle å montere og bidrar til god friksjon på snø, is og gjørme, uten å gå på bekostning av joggeskoenes viktige funksjoner.
Brodder kan lett monteres når det er nødvendig, og fjernes når de ikke lengre behøves. Settet kommer med spesialverktøy som gjør monteringen til en lek.
Det er anbefalt at du bruker en dempende Equine Fusion-såle i joggeskoen når du bruker brodder. Dette er for å sikre at hesten er komfortabel, samt best mulig holdbarhet på både såle og brodder.


Produkt-ID: 313462

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre