Mellomsesong SALG
Vinterridetights til dame

Vinterridetights til dame

Vinterridetights har alle funksjonene til de vanlige ridetightsene, men har ilagt ekstra varme takket være det innvendige fôret. De er perfekte å bruke om vinteren.
13 artikler

Kjøp Vinterridetights til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Varmende, men knapt merkbare

Vinterridetights gir ekstra varme, slik at du selv på kjølige høst- og vinterdager kan ri komfortabelt.

Fleecefôrede vinterridetights er et populært valg for ryttere som vil trene hesten hele året, uten å måtte bekymre seg for å holde seg varm.

Vinterridetights fra Horze kommer i mange ulike stiler og utforminger, med et utvalg av ulike linninger for å passe ulike ønsker. Velg mellom de tradisjonelle ridetightsene med et lett fleecefôr, eller varmere vinterridetights med tykkere fôr.

Holder deg varm uten å begrense bevegelsesfriheten

I dag er vinterridetightsene langt i fra klumpete, tungvinte bukser som minner om skibukser. Selv om de er fôret er Horze sine vinterridetights både elastiske og lette. De vil ikke begrense bevegelsene dine eller klumpe seg på beina dine, men de holder deg varm, selv i minusgrader. Ingen garderobe bør være uten vinterridetights.

Gjør slutt på treningspausen om vinteren og forbered deg på den kommende stevnesesongen i komfort og stil med våre vinterridetights.

For ridning om vinteren vi anbefale vinterridetights med fleecefôr. Dette gjør at du kombinerer det varme fôret med den vanlige komforten til et par ridetights. Du kan velge mellom vinterridetights med helforsterking eller kneforsterking. Du kan også velge en variant med mobillomme. Et høyt liv beskytter nyrene mot trekk, men vinterridetightsene kommer også med medium og lavt liv. Hvis du tenker å ri ute kan du velge en vinterridetights som også er vindtett og vanntett, eller i det minste vannavvisende.

Vinterridetights kan lages av en rekke materialer, avhengig av produsenten. Det kan være en blanding av bomull og elastan med fleecefôr. Det kan også være en blanding av nylon og elastan på utsiden, og en blanding av polyester og elastan på innsiden, eller polyester og elastan på utsiden med et fleecefôr inni. Det er viktig at materialet er veldig tøyelig og tilpasser seg bevegelsene dine. Stoffet skal også være pustende og transportere fuktighet bort fra kroppen. Skal du ri utendørs bør vinterridetightsen være vindtett og minimum vannavvisende. Setet er vanligvis laget av silikon eller syntetisk lær. Både kneforsterking og helforsterking er mulig. For å vaske vinterridetights, vrenger du dem og maskinvasker dem på 30 eller 40°C uten tøymykner.

Toppkategorier