Regntette ridebukser til dame

Regntette ridebukser til dame

Bestill nå og dra nytte av mange fordeler:


Utvidet returrett frem til 06.01.2024

Gratis frakt fra 99€

5 artikler
Horze Camo Luminox reflekterende skjørt, dame Horze Camo Luminox reflekterende skjørt, dame
RRP -24%

Horze Camo Luminox reflekterende skjørt, dame

379,00 kr
RRP: 499,00 kr
(2)
LeMieux vanntette ridebukser
opp til -15% (RRP)

LeMieux vanntette ridebukser

Fra 1.590,00 kr
RRP: 1.990,00 kr
Mountain Horse cover tech bukse med MH grip-teknologi, FS

Mountain Horse cover tech bukse med MH grip-teknologi, FS

1.290,00 kr
Leveringsklar
Horze Alexis regnbukser Horze Alexis regnbukser

Horze Alexis regnbukser

499,00 kr
Leveringsklar
Horze Billie PU regnbukse, dame

Horze Billie PU regnbukse, dame

499,00 kr
(9)

Kjøp Regntette ridebukser til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Regntette ridebukser – regnbeskyttelse året rundt

Å møte en regnskur er en erfaring de fleste ryttere har kjenskap til. Om høsten og våren kan plutselige skybrudd eller kontinuerlig regn virkelig forstyrre treningsplanen. Med Horze sine vanntette og vindtette ridebukser trenger du ikke tenke mer på værvarselet.

Uavhengig av dine individuelle ønsker tilbyr Horze de perfekte vanntette ridebuksene for å holde deg tørr med stil. Du kan gå for helforsterkede ridebukser som er både vann- og vindtette. De hjelper deg både når du er ute for å hente hesten, og i treningen, takket være de pustende egenskapene. De har også store lommer, slik at du holder verdisakene dine tørre. Hvis du også trenger å gjøre stallarbeid trenger du ikke bekymre deg for gjørmen. Det brede partiet nederst på leggen gjør at du kan bruke stallsko, eller til og med gummistøvler.

Hold deg tørr fra regnet og beskyttet mot vinden

I tillegg til vanntette ridebukser har vi også vindtette og vanntette leggchaps og vanntette overtrekksbukser i vår kolleksjon, slik at du holder deg tørr til et hvert tidspunkt. Velg mellom et bredt utvalg av former og farger, og hold deg tørr og varm uavhengig av været.

Stoffet de fleste vanntette ridebuksene er laget av er glatt. Dette vil si at det enkelt avviser vann og smuss, men glatt stoff er ikke ideelt for ridning. Med slike ridebukser vil du sannsynligvis skli frem og tilbake i salen. Derfor er vanntette ridebukser utstyrt med et forsterket sete. Dette kan være kneforsterket eller helforsterket. Dette hjelper deg med å sitte riktig og sikkert i salen. Vanligvis er det laget av polyester, noe som er praktisk ettersom du kan maskinvaske ridebuksene på opptil 30°C uten problemer. Om vinteren kan et par vinterridebukser brukes i stedet for vanntette ridebukser. Resten av året anbefaler vi å benytte vanntette ridebukser laget av et lett materiale.

Å finne en virkelig vanntett, ikke bare vannavstøtende, ridebukse er ikke lett. Problemet ligger i konflikten mellom pusteevne og vanntetthet. Disse to kravene passer dårlig sammen, men pusteevne er like viktig som vanntetthet når det kommer til langsiktig komfort. Derfor er de fleste ridebukser, inkludert spesialiserte vanntette ridebukser, vannavstøtende, men ikke helt vanntette. Pikeur har blant annet en løsning på en form for helt vanntette ridebukser. De er utformet som overtrekksbukser og rekker ned til knærne. Dette er sommerridebukser laget av en blanding av polyester og elastan.