« Tilbake / Merker / Back on Track

Back on Track Back on Track Airflow dressursjabrak

1.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Brown
Brown Back on Track Airflow dressursjabrak
Størrelsestabell
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbake

Det er viktig at sjabrakens størrelse er basert på sallengden, og ikke nødvendigvis på hestens rygglengde. Sjabraken skal alltid være litt lengre enn salen. Sjabrakens modell skal også stemme overens med saltypen (f.eks dressur, kombinert).

 

P-sjabraker (Ponni) passer vanligvis salstørrelser 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den mest luftige sjabraken fra Back on Track noen sinne! 3D mesh-stoffet har høye pusteegenskaper og gjør at luften kan sirkulere mens den transporterer fukt vekk fra hestens rygg. Den har det velkjente No. 2 sjabrak-designet fra Back on Track. Den har en anatomisk passform og høy skjæring som gir ekstra plass over manken og ryggraden. Frontstroppene festes til salens D-ringer istedenfor gjordstropper, noe som reduserer risikoen for trykkpunkter mot hestens trapezius-muskel. Sjabraken har fyll med myk polstring og et lag med støtdempende og trykkfordelende, perforert skum. Innsiden er innsatt med Welltex® i Power Waffle™-tekstil. Teknologien stimulerer blodsirkulasjon ved å reflektere kroppens varme som infrarød energi. Dette kan hjelpe bevegelighet og bidra til å unngå skade ved å lindre muskelspenninger og forbedre ryggens smidighet. Det utvendige laget består av ventilerende 3D-mesh som gir luftgjennomstrømning og fukttransportering.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknologi
  • Ventilerende 3D-mesh
  • Power Waffle™-tekstil
  • Svært pustende
  • Logo på siden
  • Elegant snor

Teknisk beskrivelse:

100% polyester. Kanter: 80% polyester, 20% bomull.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maksimalt 40°C, på et skånsomt vaskeprogram.  Ikke bruk blekemiddel, skal ikke tørketromles, skal ikke strykes, skal ikke renses. Ikke bruk tøymykner.

Produkt-ID: 342174

Les Omtaler:

Farge: