« Tilbake / Merker / Back on Track

Back on Track Back on Track Airflow dressursjabrak

RRP: -16% rabatt
1.090,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
120 NOK GAVE - For dine juleinnkjøp
Kopier kode: XMAS
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.12.2023.
Farge: Blue
Blue Back on Track Airflow dressursjabrak
Black Back on Track Airflow dressursjabrak
Brown Back on Track Airflow dressursjabrak
Wine Red Back on Track Airflow dressursjabrak
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Forlenget returrett frem til 31.01.2024

Beskrivelse

Den mest luftige sjabraken fra Back on Track noen sinne! 3D mesh-stoffet har høye pusteegenskaper og gjør at luften kan sirkulere mens den transporterer fukt vekk fra hestens rygg. Den har det velkjente No. 2 sjabrak-designet fra Back on Track. Den har en anatomisk passform og høy skjæring som gir ekstra plass over manken og ryggraden. Frontstroppene festes til salens D-ringer istedenfor gjordstropper, noe som reduserer risikoen for trykkpunkter mot hestens trapezius-muskel. Sjabraken har fyll med myk polstring og et lag med støtdempende og trykkfordelende, perforert skum. Innsiden er innsatt med Welltex® i Power Waffle™-tekstil. Teknologien stimulerer blodsirkulasjon ved å reflektere kroppens varme som infrarød energi. Dette kan hjelpe bevegelighet og bidra til å unngå skade ved å lindre muskelspenninger og forbedre ryggens smidighet. Det utvendige laget består av ventilerende 3D-mesh som gir luftgjennomstrømning og fukttransportering.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknologi
  • Ventilerende 3D-mesh
  • Power Waffle™-tekstil
  • Svært pustende
  • Logo på siden
  • Elegant snor

Teknisk beskrivelse:

100% polyester. Kanter: 80% polyester, 20% bomull.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maksimalt 40°C, på et skånsomt vaskeprogram.  Ikke bruk blekemiddel, skal ikke tørketromles, skal ikke strykes, skal ikke renses. Ikke bruk tøymykner.

Produkt-ID: 342174

Les Omtaler:

Farge: