« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Belegg til hest / Sprangbelegg

Back on Track Back on Track AirFlow treningsbelegg

1.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Bli medlem av Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Kun gyldig for medlemmer av Horze Club. Minste bestillingsverdi er 1000 nok. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Ikke gyldig for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig frem til 15.10.2023.
Farge: WH/AB
WH/AB Back on Track AirFlow treningsbelegg
Black Back on Track AirFlow treningsbelegg
Brown Back on Track AirFlow treningsbelegg
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

De nye treningsbeleggene med AirFlow-teknologi er ekstremt lette og enkle og bruke. Airtech for maksimale pusteegenskaper og god fukthåndtering. Gir høy støtte og sikrer bevegelsesfrihet til koden. Den er laget i et holdbart materiale for å redusere og fordele slag. Støtabsorberende og trykkfordelende skum som gir ekstra støtte under trening. Beskytter pipa, sener, vev og absorberer noe belastningen ved et tråkk. Fôret med Welltex® for å forbedre blodsirkulasjonen. Gir god støtte under både oppvarmingen og under treningen.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknologi
  • Lett design
  • Airtech-system
  • Støtabsorberende
  • Fordeler trykk

Teknisk beskrivelse:

Stoff: 84% polyamid, 16% elastan. Fyll 1: 100% TPE. Fyll 2: 100% polyuretan. Fyll 3: 65% polyester, 35% bomull. Fôr 1: 100% polyester. Fôr 2: 80% polyamid, 20% polyester.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maksimalt 40°C, på et skånsomt vaskeprogram.  Ikke bruk blekemiddel, skal ikke tørketromles, skal ikke strykes, skal ikke renses. Ikke bruk tøymykner.

Produkt-ID: 342173

Les Omtaler:

Farge: