« Tilbake / Hest / Fluebeskyttelse / Ørehetter

LeMieux LeMieux Earth ørehette

449,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Kopier kode: 23_september_20amount
Farge: Thistle
Thistle LeMieux Earth ørehette
Ocean LeMieux Earth ørehette
Størrelsestabell
Størrelse Størrelse A B C D
M C 22 cm 10 cm 16 cm 23 cm
L F 25 cm 10 cm 18.5 cm 23 cm
XL XF 25 cm 11.5 cm 20 cm 26 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

En del av den eksklusive Earth-kolleksjonen. Tilfør bærekraft i salen med den stilige, miljøvennlige Earth ørehette. Laget av resirkulerte plastflasker med et resirkulert gummiskilt. Denne ørehetten er like bra for planeten som den er for deg. Heklingen er også laget av resirkulerte tråder og har en stofflapp i RPET som matcher den nydelig utformede fronten. I et forsøk på å redusere avfall, er lappene på Earth-produktene laget av resirkulert kartong og produktets ytre emballasje er biologisk nedbrytbar. Dermed kan du få et produkt med blikkfang til ridegarderoben din, uten at du forsøpler noe mer. For å hjelpe med å gjøre planeten litt bedre for alle har LeMieux gått sammen med Ecologi, så hver gang noen kjøper et produkt av Earth-kolleksjonen har de forpliktet seg til å plante et tre. Kjøp en, plant et tre.

Teknisk beskrivelse:

Hekling - 100% resirkulert tråd. Rpet stoff - Cationic Oxford med 55% resirkulert garn. Lycra stoff - 80% nylon, 20% spandex. Fletting - 60% bomull, 40% PU

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på lave temperaturer (fortrinnsvis 30 grader). Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Vasketablett/kapsel kan brukes. Lufttørk på god avstand fra varmekilder. Skal ikke tørketromles.

Produkt-ID: PPZWR

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: