Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze eksemdekken

Produkt-ID: 24812

kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze eksemdekken
kr 989,00
Horze eksemmaske
kr 299,00
Horze eksemdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dekk til hesten din fra hode til hale med dette beskyttende dekkenet. Her kommer fluene til kort, og hesten vil kunne gresse i stillhet.


Dette Horze eksemdekken vil beskytte hesten din bra mot både fluer og sola, ettersom det dekker hele kroppen utenom beina. Det vil sørge for en roligere og mer komfortabel hest. Bruk med den matchende fluemasken som selges separat (varenummer #22812) for å gi fullstendig beskyttelse. Dette dekkenet er som en rustningsdrakt til hesten din for å beskytte mot de blodtørste insektene om sommeren. Stoffet er lett, og samtidig pustene. Det holder insektene borte, samtidig som det gir luft mulighet til å sirkulere. Hesten din får dermed gresse i fred. Den faste halsen kan du feste til grimen, og hvis du vil gjøre beskyttelsen komplett bruker du også fluemasken. Hesten din vil da være helt beskyttet fra ekle sommerinsekter i dette Horze eksemdekkenet.


Egenskaper:


  • Lett, pustende stoff
  • UV-beskyttelse
  • Fullstendig tildekking
  • Enkel å rengjøre
  • Holdbare borrelåsfester
  • Fin kvalitetsnetting som beskytter hesten mot gnag
  • Fluemaske selges separat, varekode #22812

Teknisk beskrivelse:


100% polyester mikronetting.


Vaskeanvisning:


Maskinvask kaldt, på 30 grader. Bruk vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørk, ikke bruk tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

3 Likes

Sitter bra og føles holdbar. Litt trangt i nakken, men fortsatt passform, ellers var størrelsen som forventet. Jeg synes klistremerket under halemerket er unødvendig, bedre beskyttelse når jeg ikke klistrer den. Utmerket valuta for pengene :)

Teppe nett
2 Likes

De prøvde mye dyrt og ikke veldig pledd i perioden med avskyelig, kunne ikke stoppe valget. Et eller annet sted klagende insekter klarte å slå igjennom, noen steder gnidd, noen tepper rett etter at den første turen ble til et fjell av verdiløse filler. Eksemteppe fra horze var allerede snarere en variant av "vel, hva om", det var vanskelig å tro på suksess. Til en ganske overkommelig pris, teppe fornøyd med et sterkt snitt. Det var en slags utfordring for hingsten, som var vant til å demontere alle “klærne” sine i strimler, og underlig nok motstå teppet. Veldig lett og behagelig, begrenser ikke bevegelser, forstyrrer ikke behagelig beite og gange. Den ble kjøpt med panseret og maske, og den fremmede hesten ble beskyttet fra alle kanter. Mest av alt fornøyd med den lukkede magen - insekter kan ikke passere. Som et resultat - i mer enn to år med aktiv slitasje, startende fra perioden med utseende av mugg. Hesten ble mer villig til å gå en tur og tilbringe alle dagslys timer på beite uten å lide av irriterende insekter. Hun har ikke lidd og har fortsatt en presentasjon. Takk, horze, jeg anbefaler deg å kjøpe dette teppet med full tillit.

Ekzemerdecke
2 Likes

Jeg brukte teppet til måren min i fjor for første gang fra mai til oktober. Veldig robust og nøyaktig. Tørker veldig raskt og kan enkelt settes på hesten. Har allerede prøvd mange, dette teppet er det første som har holdt i hele sommer.

Sterkt anbefalt !!!
1 Likes

Har teppet i ca 3 år og er veldig fornøyd. God passform og godt materiale, hesten svetter ikke under teppet og liker å bruke teppet. Beskytter optimalt mot irriterende mygg. Dessverre varer ikke teppet evig, men det dyre gjør det heller ikke for 200 euro.

OK budsjettvalg
1 Likes

Et helt greit budsjettteppe, stemmer ikke med de bedre eksemteppene på markedet, men er god nok i kvalitet til å holdes helt ved normal slitasje. Kult og enkelt å vaske. Passformen er normal, men hesten min ble litt slipende i buene etter en ukes bruk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.