FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-50%

Horze eksemdekken

Produkt-ID: 24812

kr 545,00
kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Horze eksemdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze eksemdekken
kr 545,00
kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze eksemdekken
kr 545,00
kr 1.090,00
Horze eksemmaske
kr 399,00
Horze eksemdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dekk til hesten din fra hode til hale med dette beskyttende dekkenet. Her kommer fluene til kort, og hesten vil kunne gresse i stillhet.


Dette Horze eksemdekken vil beskytte hesten din bra mot både fluer og sola, ettersom det dekker hele kroppen utenom beina. Det vil sørge for en roligere og mer komfortabel hest. Bruk med den matchende fluemasken som selges separat (varenummer #22812) for å gi fullstendig beskyttelse. Dette dekkenet er som en rustningsdrakt til hesten din for å beskytte mot de blodtørste insektene om sommeren. Stoffet er lett, og samtidig pustene. Det holder insektene borte, samtidig som det gir luft mulighet til å sirkulere. Hesten din får dermed gresse i fred. Den faste halsen kan du feste til grimen, og hvis du vil gjøre beskyttelsen komplett bruker du også fluemasken. Hesten din vil da være helt beskyttet fra ekle sommerinsekter i dette Horze eksemdekkenet.


Egenskaper:


  • Lett, pustende stoff
  • UV-beskyttelse
  • Fullstendig tildekking
  • Enkel å rengjøre
  • Holdbare borrelåsfester
  • Fin kvalitetsnetting som beskytter hesten mot gnag
  • Fluemaske selges separat, varekode #22812

Teknisk beskrivelse:


100% polyester mikronetting.


Vaskeanvisning:


Maskinvask kaldt, på 30 grader. Bruk vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørk, ikke bruk tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Teppe nett
2 Likes

De prøvde mye dyrt og ikke veldig pledd i perioden med avskyelig, kunne ikke stoppe valget. Et eller annet sted klagende insekter klarte å slå igjennom, noen steder gnidd, noen tepper rett etter at den første turen ble til et fjell av verdiløse filler. Eksemteppe fra horze var allerede snarere en variant av "vel, hva om", det var vanskelig å tro på suksess. Til en ganske overkommelig pris, teppe fornøyd med et sterkt snitt. Det var en slags utfordring for hingsten, som var vant til å demontere alle “klærne” sine i strimler, og underlig nok motstå teppet. Veldig lett og behagelig, begrenser ikke bevegelser, forstyrrer ikke behagelig beite og gange. Den ble kjøpt med panseret og maske, og den fremmede hesten ble beskyttet fra alle kanter. Mest av alt fornøyd med den lukkede magen - insekter kan ikke passere. Som et resultat - i mer enn to år med aktiv slitasje, startende fra perioden med utseende av mugg. Hesten ble mer villig til å gå en tur og tilbringe alle dagslys timer på beite uten å lide av irriterende insekter. Hun har ikke lidd og har fortsatt en presentasjon. Takk, horze, jeg anbefaler deg å kjøpe dette teppet med full tillit.

Størrelse: Normal
God verdi for pengene
0 Likes

Loime har en veldig god valuta for pengene. Veldig fornøyd med min pehmustettuhin jalkalenkkeihin. Ellers er størrelsen M egnet for en liten grov islandsk hest, men omkretsen av magen er litt for lang.

Størrelse: Normal
Veldig skuffet
0 Likes

Hesten min har hatt på seg i 4 dager og en av plaststroppene på lårstroppene er allerede ødelagt. Teppet snurrer og hun finner seg på rumpa hver gang hun ruller .. så lykke til revet helt og spesielt mer beskyttelse mot insekter mens jeg kjøpte den til det ..

Størrelseskartet er riktig
0 Likes

Det er ingen praktisk brukeropplevelse ennå, men XL-størrelsen er egnet for en litt skuddsikker 154 cm kaldblodsrytter som hovedsakelig bruker 145 cm varp (noen 135). Kanskje litt lenge, sidene kan være lengre, men det ville ikke skade å bruke.

Størrelse: Normal
Ekzemerdecke
0 Likes

Veldig lett, stabilt teppe. Vil bli testet for holdbarhet den kommende våren ved den første insektmetoden. DERFOR leverer holdbarheten.

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.