Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze eksemmaske

Produkt-ID: 22812

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze eksemmaske
kr 299,00
Horze eksemdekken
kr 989,00
Horze eksemmaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hesten fra insekter og ta vare på den sensitive pelsen med denne heldekkende masken.


Denne lette eksemmasken er laget av myk mikronetting med UV-beskyttelse. Den beskytter hestens ører og hode, og holdes på plass med en komfortabel strikk slik at den ikke sklir. Den ekstra fine nettingen holder seg unda hestens øyer, noe som reduserer kløe og gnag i dette sensitive området samtidig som øynene beskyttes. Denne masken passer spesielt godt til hester som er sensitive til materialer tett på øynene.


Egenskaper:


  • Lett stoff
  • UV-beskyttelse
  • Fin kvalitetsnetting som beskytter hesten mot gnag

Teknisk beskrivelse:


100% polyester mikronetting.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann Bruk vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner Kun lufttørk, ikke bruk tørketrommel


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Jeg syntes masken var veldig stor, mens hesten min har et veldig stort hode, var masken virkelig for stor for ham.

kan anbefales
0 Likes

Akkurat det ha vi lettet etter lenge - perfekt supplement til eksemdekkene. Fikk syd bånd på INNSIDEN av dekkene, fester medfølgende snelle (dessverre følger bånd ikke med) og eksemhette sitter som skudd (uten gli den opp til ørene) = Fornøyd og rolig eksemhest (og eier ) Når det gjelder slitesterke etter ei uke i bruk på beite med skog - så lenge ingen skader (bare skitten ;) ) , flotte detaljer? neida - det er bruksutstyr ikke pynt og prisen er ok.

0 Likes

Islendingen vår vandrer i beite med mye vegetasjon og kunne derfor lett klø på nettet på panseret. Nettverket varte ikke mer enn en måned.

0 Likes

Mens jeg likte det store nettet på masken, passet ikke hetten godt og hesten vår fjernet den første gang hun hadde den på seg. Jeg vet ikke om det ville ha hjulpet å legge igjen en grime fordi vi ikke slår hestene våre ut med stoppere. Jeg er heller ikke sikker på at en mindre størrelse ville fungert bedre.

masken
0 Likes

Til å begynne med likte ikke hesten min det, men han begynner å bli vant til det nå og ser ut til å hjelpe ham fra å gni ansiktet så mye

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.