Black Weekend - spar opp til 70%!
Spar nå
Elektrisk gjerdeutstyr

Elektrisk gjerdeutstyr

Strømgjerde holder holder hesten innegjerdet, uten behov for dyre og permanente gjerder. Strømgjerde til hest kan også brukes ved utvidelse av eksisterende gjerder.
56 artikler

Strømgjerde til hest holder luftegården din sikker og holdbar.

Strømgjerde er den perfekte måten å gjerde inne små områder til hester på, eller når du trenger et flyttbart system. Strømgjerde kan også brukes til å forsterke allerede eksisterende gjerde, eller langs trafikkert vei. Å gi hesten et støt for å minne den på at den skal holde seg vekk fra gjerdet, er en smart måte å redusere risikoen for at den stikker av eller skader seg. Hesten lærer raskt at den skal holde seg borte fra gjerde med strøm på, og vi respektere grensene. Strømgjerde kan også skremme bort uønskede gjester, og holde hesten din trygg. Å bruke strømgjerde til hester er et godt alternativ til dyre gjerder av tre, PVC eller andre materialer, og det gir et stort, midlertidig beiteområde.

Strømgjerde til hest holder flokken trygg og reduserer risken for at den rømmer.

Strømgjerde til hester gjør det mulig å skape et trygt miljø for hesten din, uten de enorme kostnadene et permanent gjerde har. Bruk strømgjerde både på beite og luftegårdene til hestene, og du kan i tillegg dele opp eksisterende uteområder slik at man får separate områder til beite eller trening. Strømgjerde kan også være et godt valg når du vil forsikre deg om at flokken ikke kommer for tett innpå en trafikkert vei eller et sted mange ferdes rundt stallen. Hester er naturligvis nysgjerrige, og da kan et aldri så lite støt være en forsiktig påminnelse om hvor grensen går mellom luftegården og den øvrige verden. Dermed kan du slappe helt av mens hesten nyter noen timer i det fri. Strømgjerde til hest er enkelt å sette opp, og krever kun et enkelt og værbestandig batteri med lav spenning.

Kjøp Elektrisk gjerdeutstyr på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Bestill Elektrisk gjerdeutstyr på horze.no nå!