Mellomsesong SALG
Eskadron Bandasjer til hest

Eskadron Bandasjer til hest

Bandasjer fra Eskadron passer de andre produktene i de ulike Eskadron-kolleksjonene. Vær stilig i stallen med bandasjer i lik farge, eller i en kontrastfarge som passer med dine andre Eskadron-produkter.
7 artikler
Kjøp Eskadron Bandasjer til hest Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Eskadron-bandasjer matcher utstyret du allerede eier

Uansett hvilken Eskadron-kolleksjon du har på din grime eller din sjabrak, så vil du finne matchende bandasjer her. Enten du velger fra Rideeatsleeprepeat-, Platinum- eller Heritage-kolleksjonene, så får du garantert det perfekte utseende.

I tillegg til utseendet er bandasjene også av høyeste kvalitet. Med borrelåsfester trenger du ikke bekymre deg for om de skal løsne. Selv som ponnieier finner du det du leter etter blant Eskadron sine bandasjer, da de kommer både i lengde på både 3,5 meter og 2,8 meter.

La deg inspirere av Eskadron-bandasjene i flotte farger for din daglige trening. Velg dem for å passe sjabraken eller rideklærne dine, og sikre deg et flott utseende.

Eskadron-bandasjer kan brukes til flere ulike formål. Eskadron Platinum-bandasjene er beregnet for bruk ved stevner eller andre steder hesten trenger å se stilig ut. I dette tilfellet handler det om utseendet, og alle fire bena blir normalt bandasjert. Derfor selges Eskadron Platinum-bandasjene også i sett med fire.

Imidlertid brukes ofte også bandasjer for å beskytte hestens ben mot spark, slag eller overbelastning. Dette gjelder ikke bare for varmblodshester, men også for ponnier. Eskadron sine fleecebandasjer til ponni er et populært eksempel. De finnes også i sett med fire. Du kan bruke bandasjen direkte på hesten eller ponniens ben. Det er imidlertid bedre å bruke et bandasjeunderlag som gir bedre trykkfordeling og forbedrer luftsirkulasjonen på det bandasjerte benet. Du kan også bruke bandasjene dersom du skal påføre linimenter eller kremer.