Kjøp mer, spar mer! Spar opp til 15% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo
Nytt

Horseware Rambo insektsdekken med hette og vamoose

Produkt-ID: 307600

kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo insektsdekken med hette og vamoose
Velg størrelse Størrelsestabell
Horseware Rambo insektsdekken med hette og vamoose
kr 2.290,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo insektsdekken med hette og vamoose

Beskrivelse

Stor halelapp, buer ved beina, magebeskyttelse, V-lukking foran, silke på nakke, skulder og man, tre rette gjorder, halsen dekker også ørene.Behandlet med permetrin, som finnes naturlig i krysantemum, som holder alle insekter unna. Tåler 25 maskinvask.Nivåene av Permethrin vi bruker på å produsere vår Vamooseprodukter utgjør 0,5% av den totale vekt. Dette er svært lavt I forhold til til de brukte flytende spray produkter. Der er konsentrasjonen mest ofte opp til 20 ganger høyere. Nivået av permetrin der brukes i Horsewares Vamooseprodukter er akkurat tilstrekkelig til å gi bedre insekt beskyttelse mens risikoen for miljøet minimeres.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Behandlet med vamoose-teknologi. Laget av solid og tett vevd 1000D polyester, UV-beskyttelse, supermykt, komfortabelt og laget for å vare.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (2)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vurdering
5.0 / 5