JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horseware Rambo ponni decken med hals

Produkt-ID: 307486

kr 1.199,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo ponni decken med hals
Velg størrelse Størrelsestabell
Horseware Rambo ponni decken med hals
kr 1.199,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo ponni decken med hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Stor halelapp, buer ved beina, magebeskyttelse, V-lukking foran, silke på nakke, skulder og man, tre rette gjorder, halsen dekker også ørene.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Solid og tett vevd 1000D polyester, UV-beskyttelse, supermykt, komfortabelt og laget for å vare.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Enorme størrelser
0 Likes

Supert dekken, men størrelsen er helt på tur. Kjøpte str 100 til shettisen som bruker 105 i alle andre merker, sidene hang ned til bakken og det var komisk langt i lengden og. Det var nesten passe, kun litt snaut, til den store ponnien som bruker 125 i andre dekken. Her må man holde tunga rett i munnen når man velger størrelse, og gå ned mye.

Størrelse: Stor
estimat
0 Likes

Et godt flueteppe, men ikke egnet til utslett om sommerhud, gir ikke nok beskyttelse. I hvert fall i en liten (ikke-fett) dritt, dekker ikke "mageklaffen" magen. Ørene forblir ikke i hulrommene i nakkekroppen uten hovedhette, og ellers gnir varpen lett ørene. I det minste når varpen er uvasket, er stoffet på varpen ganske tungt, tilsynelatende på grunn av at hodet ikke holder seg på. Hovedhetten er også for stor sammenlignet med størrelsen på varpen.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.