Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Freja fludekken med hals og hette

Produkt-ID: 24831

kr 869,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Freja fludekken med hals og hette
kr 869,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Freja fludekken med hals og hette
Beskrivelse

Beskrivelse

Hesten din blir beskyttet fra mule til hale med dette heldekkende dekkenet.


Når du ønsker enda mer beskyttelse enn et vanlig fluedekken kan du prøve dette dekkenet med ekstra beskyttelse på halsen og hodet. Ett lett insektsdekken i høy kvalitet i solid netting med UV-beskyttende behandling som ekstra solbeskyttelse. Innleggene med tøyelig stoff ved hals/manke gir god bevegelsesfrihet. Dette attraktive dekkenet er flott for hester som pleier å få av seg masken. Masken har polstring på nesen, netting over øynene og festes med spenner og borrelås.


Egenskaper:


 • Solid nettingstoff
 • Behandlet med UV-beskyttelse
 • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
 • Høy hals og maske
 • Mykt stoff på nesen, netting over øynene
 • Spenner og borrelåsfester
 • Bogsplitt og kryssgjorder
 • Myk sateng på hals og skuldre som hindrer gnag
 • Stor haleflapp og beinsnorer

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40°C med lignende farger. Ikke bruk blekemiddel. Strykes på kaldt. Skal ikke i tørketrommel. Skal ikke renses.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Interessant flueblad
1 Likes

Dette er et veldig interessant flueark. Jeg kjøpte dette arket for 2 uker siden, og la det på hesten min for første gang for noen dager siden fordi feilene ble veldig dårlige. Jeg må si at selv om fluebladet ser posete ut på bildet, ser det bedre ut personlig når det var på hesten min. Dette arket ga hestbeskyttelsesbeskyttelsen min og fikk ham ikke til å svette i det hele tatt fordi det materialet er lett. Hesten min har normalt en 78 "tepper og jeg kjøpte i samme størrelse. Det passet ham helt fint.

2 dagers bruk og hun er knullet
1 Likes

Jeg kjøpte denne skjorta til den avskyelige hesten min som alltid fjerner hatten. Jeg fant ut at prisen var høy, men antok at kvaliteten som var fortjent kan bli hiten. Til slutt ble stoffinnsatsen som ikke er synlig på bildet holdt i 2 dager og ble revet flere steder i sømmen. Å vite at det ikke er noe problem, men mange ripper. Stroppen rundt blåsten er enorm, så den er ubrukelig og hesten kan sitte fast i ryggen ved å klø seg bak ørene. Jeg anbefaler ikke dette produktet.

Fantastisk flueark
1 Likes

Jeg har søkt etter et flueblad akkurat som dette i lang tid. Hesten min har søt kløe og trenger omtrent hver eneste del av henne dekket. Vi bor i sør, og dette arket er så pustende. Jeg har hatt arket i et par måneder nå, og det er ingen rips eller tårer. Det passer henne perfekt. Jeg skulle ønske det var flere flueark som dette. Hesten min og jeg elsker den! Prisen er bra også for det du får!

Flott vare!
0 Likes

Dette var det jeg så etter, nå er hesten min rolig fra disse irriterende fluene! Jeg bruker også personlig avstøtende, for sjelefred :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.