Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze La Pampa Fluesett

Produkt-ID: 24817

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze La Pampa Fluesett
kr 499,00
Horze bag
kr 399,00
Horze La Pampa Fluesett
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette fluesettet er som en drakt av rustning som beskytter hesten mot sommerens pester.


Dette fluesettet dekker hesten fra hode til hale og vil holde de irriterende fluene unna. Dekkenet har stripete detaljer på det vevde og trimmen. Sterke, single bogspenner, kryssgjorder og fester til hals og hette pluss en innebygget maske. Dette settet vil beskytte hesten samtidig som den holdes avkjølt til en rimelig pris.


Egenskaper:


  • Fluedekken med hel hals og matchende hette solgt i et sett
  • Meshstoff av kvalitet som sitter godt
  • Singel bogspenne
  • Kryssgjorder og beinsnorer
  • Hetten har en stropp bak ørene og borrelås ved kinnet
  • God verdi

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% Polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker den lette!
6 Likes

Jeg bor i Tallahassee, FL (temp i dag 97), og jeg bruker dette på en av gutta mine om natten fordi de gigantiske hestefluene er vemmelige. Lettvekten av dette er kjempebra! Jeg har andre merker, og hestene kommer alltid litt varme, slik at denne ikke gjør mannen min varm (og han svetter veldig lett). Det eneste forslaget jeg ville ha, var å legge til øredekningen. Og det kjører litt lite. Jeg har 81 på fyren min, og han har på seg et 80 teppe, og det er romslig.

Flott sete og god kvalitet
1 Likes

Jeg kjøpte teppet til beitet. Den forblir på plass selv når du ruller gjennom tverrstroppene, leggesnorene og halestroppene og glir ikke. Halsen er lang nok til å beite, men litt langt. De tre borrelåsstroppene fester den til grime. Dessuten sitter fluemasken flott og forblir selv når du klør / skrubber på deres sted. Alt i ett er teppet flott både for beite og for turneringen på grunn av det elegante designet og den gode kvaliteten. For prisen kan du ikke klage for mye

For skjøre
0 Likes

Størrelse godt og lett. Tørk veldig raskt. Jeg har en ponni veldig "respektfull" av dekslene: ingen problemer med den som ble satt i vinter. Jeg la den på mandag kveld, tirsdag var det et lite hull over halen, og onsdag morgen var det hele revet. Betalte 22 €, mistet 22 € .... Jeg vil prøve å fikse det, men jeg tror ikke det vil overleve veldig lenge. Synd.

Horze Spirit La Pampa
0 Likes

Jeg kjøpte 2 tepper. Hyggelige, godt tilpassede tak til en fornuftig pris. Dessverre overlevde et teppe bare en dag uskadd: et belte har kommet av, hesten har tråkket på det, revet beltet og derved revet hele undersiden. Forsøk på å reparere.

Fluedækkensæt
0 Likes

Kjøpte et influensa teppesett som gikk 5 dager, så var det i postkassen min, det var til og med helg inkludert i de fem dagene, og pakken skulle sendes fra Nederland. Dette er ikke siste gang jeg har handlet i horze

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.