FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Noble Equestrian Guardsman fluemaske uten ører

Produkt-ID: 316520

kr 230,30
kr 329,00
(Pris inkl. MVA)
Noble Equestrian Guardsman fluemaske uten ører
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Noble Equestrian Guardsman fluemaske uten ører
kr 230,30
kr 329,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Noble Equestrian Guardsman fluemaske uten ører
Beskrivelse

Beskrivelse

Flex spline-teknologi gjør at fluemasken står ut fra hestens øyne. Perfekt komfort med fleecefôr rundt ørene og mulen. Avtakbar mulevedheng gir UPF 25+ beskyttelse. Velformet passform rundt mulen som hindrer at insekter kryper inn. En enkel løkke som gjør at du lett kan oppbevare den, eller bruke den sammen med grime/hodelag. Sterk og dobbeltsidig feste slik at du er sikker på at den sitter på. Kraftig UV-belagt netting er innebygd i masken, med anti-gni og ripstop-beskyttelse. Patentsøkt design.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig stor størrelse
1 Likes

Veldig skuffet over størrelsen. Størrelse M er ikke egnet for min hoppe på 1m55.

Størrelse: Stor
Bra kjøp
0 Likes

Kjøpte hetten for mitt store halvblod som ikke kan ha "vanlige" hetter når de trykker over øynene. Hesten har xfull og tok også xfull i dette som var perfekt. Denne hetten sitter godt og hesten tar hodet av når den fortsetter, noe som er en god karakter. Noe stort rundt nesen, men ellers god passform. En søm har gitt ut, men det er sannsynligvis fordi kompisen tygget på den. Hesten har også klart å ta av panseret på en gang uten at det ble åpnet noe spenne som aldri skjedde med en annen Flughuva, men i det store og hele er jeg veldig fornøyd!

Størrelse: Stor
for stor
1 Likes

også i S på et stort Isi-hode. Dette gjør at bremsene kan fly inn. Zt jeg prøver å forbedre den slik at jeg bruker borrelåsen på minst mulig størrelse ut, noe som er veldig upraktisk og hjelper, hestetidene rausstellen gjør det dessverre, som Klett later, fordi det er så upraktisk .. Det som ikke hører til produktet, men tjenesten, er at det tok over 2 måneder å få fluemasken, fordi Horze 1 ganger med feil leveringsadresse ble sendt, ikke sendte seg selv igjen og jeg måtte bestille på nytt og som den tidligere bestilte størrelsen var endelig der, og jeg måtte sende den tilbake, noe som ikke fungerte med vekslingen på glippen, og jeg måtte bestille på nytt. Dimensjonene som ligger på flymaskeemballasjen, som du kan lese når du endelig holder dem i hendene, er faktisk en del av produktet, noe som gjør det enklere, for med så lange leveringstider ville det være flott å være den rette Bestill størrelse for å kunne.

Størrelse: Stor
God maske
0 Likes

Hesten min liker å skille seg med masken sin, så jeg ville se etter styrke og komfort. Prisen er høy, men kvaliteten følger ingenting å si.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.