Kjøp Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese | horze.no

Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese

kr 242,10
kr 259,00
Pris inkl. MVA
14% rabatt på din ordre
Kopier kode: CARPEDIEM
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.06.2021.
Grå Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese weatherbeeta
Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese
Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese
Beskrivelse

Beskrivelse

Weatherbeeta Deluxe fluemaske med nese er en holdbar mesh-maske som beskytter mot UV-stråler, fluer og andre insekter. Kommer med myke lycra-områder på nakken og kinnet, med myk fleecekant for ekstra komfort, og justerbare borrelåser for en sikker og komfortabel passform.


Produkt-ID: 331908

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre